235hp 395 nmCorsa OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracin bir onceki dnyosuda sadece chiple 210 hp 260 nm vermisti.
Simdi 235 ve 395 vermesi normal
Artik bide intercooler var. Simdi 240 hp civari bekliyorum hatta supriz olup 250 hp civari cikabilir.

Burada Sadece egzost ve intercooler ile chipsiz 233hp veren corsa opc var.
Egzostun yaklasik 20hp verdigini dusunursek intercooler 20 hp vermis oluyor

Aracin videolari var ama ne yazik ki bu sitede veremiyoruz. Forum kurallari geregi.

Intercoolersiz dusuk oktanli benzinle dragda Astra OPC ile bir 120 lere kadar kafa kafa ondan sonra bir boy geredi kaldi. Her zaman aldigim benzinle 98 oktanla gececegini dusunuyorum.
Mazda 3 MPS ki 2.3lt 260 hp yine dragda yaklasik 1-2 boy geride kaliyordu.
Ford St yi geciyor...

Stock halde typeR fn2 yi geciyor...
OPC tahmininden daha iyi gidyor...

Son düzenleme:
300hp ustu Corsa OPC lerin var oldugunu ve yurudugunu hatirlatayim...

ses yetmez gidişini görmek gerek dyno da ki dalgalanma, ve bastığı yere verdiği güc torkun o düzeylere çıkacağını zannetmiyorum bir de o araç için 235 hp tehlike corsa opc lerin o kadar iyi yere bastığını tahmin etmiyorum arkadaşlar düz yol ve virajlarda aracı görmek gerek
corsa opc hafif bi arac olabilir ama hafif olmasi tehlikeli olacagi anlamina gelmez adi ustunde opc. yuruyen aksami ozel olarak yeniden duzenlenmis bi arac bu yuzden bilincli kullanildikca bi sikinti olusturacagini sanmiyorum...

Burak.
Dnyo hakkinda buradaki arkadaslarla, hakanla ve hakanda markusla konustu.
Bir problem yok diyorlar.
Arabada cok iyi gidiyor. Intercoolersiz hali astra opc ili yuruyor.
Simdi zaten intercooler talildi yeniden dnyo cikacagim.
Hem eski daha once ciktigim yerde ve baska bir yerde.
markus la konustuysaniz sorun yoktur ;)

bi de intercooler li dyno sonucuna bakalim cok iyi degerler aliyosun masallah darisi benim basima :)

Intercoolerli dnyo yu bende merak ediyorum.
Gecen gun cukura dusum on lastigi yardim. Zaten 35 yanak bekliyordum boyle birsey.
On lastikler degisti..
Su an araba gaza yuklenince baya siddetli sekilde sola cekiyor. Carsamba gunu servise veregecegim ondan sonra dnyo ya cikaracagim.

Darisi basina sendeki bide 2.0 turbo cok daha iyi degerler bekliyoruz.
Bazen bende 2.0 mi alsaydim diye dusunuyorum. 1.6 olunca motora girmeden yapacak pek bir sey kalmadi..

Benim ruhsatda 1278 kg yaziyor...Oyle cok hafif bir aracda degil..
Olcu olarakda astradan cok ufak degil..

ses yetmez gidişini görmek gerek dyno da ki dalgalanma, ve bastığı yere verdiği güc torkun o düzeylere çıkacağını zannetmiyorum bir de o araç için 235 hp tehlike corsa opc lerin o kadar iyi yere bastığını tahmin etmiyorum arkadaşlar düz yol ve virajlarda aracı görmek gerek

Ozelden videolar gonderdim...

Intercoolerli dnyo yu bende merak ediyorum.
Gecen gun cukura dusum on lastigi yardim. Zaten 35 yanak bekliyordum boyle birsey.
On lastikler degisti..
Su an araba gaza yuklenince baya siddetli sekilde sola cekiyor. Carsamba gunu servise veregecegim ondan sonra dnyo ya cikaracagim.

Darisi basina sendeki bide 2.0 turbo cok daha iyi degerler bekliyoruz.
Bazen bende 2.0 mi alsaydim diye dusunuyorum. 1.6 olunca motora girmeden yapacak pek bir sey kalmadi..
gecmis olsun erden ince yanak basa dert gercekten :)

ya benim arabada ilginc bisey var stock haliyle 3 farkli dyno da olcturdum 200bg cikiyo anlamadim bende. sali gunu hakan la buluscaz markus da gelmis beraber biseyler yapicaklar benim araba icin :) insallah guzel bi guc elde ederiz. bundan sonra bende intercooler isine girebilirim :)

Geri