235hp 395 nmCorsa OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OPC nin gücünün çok kolay bir şekilde arttılabildiği doğru. Bende şu an sadece egzoz var,215 hp aldım 2 dynoda da. Intercooler,CAi düşünüyorum Ağustosa doğru,ondan sonra bakalım kısmet ise ECU ya geçerim.. İngilteredeki Wayne VXR'i biliosundur Erden,bakalım arkadaşı örnek alarak yapacağım modları :)

Bu arada EVO 9 intercooleri sence uyar mı bizim araca? Uyma dediğim,işlev açısından bir sorun yaratır mı,yoksa işe yarabilir mi?

selamlar opc de yazılım atılabılıyormu ?? el yapımı egsoz var ne tavsıye edersınız takan arkadaslar ???

selamlar opc de yazılım atılabılıyormu ?? el yapımı egsoz var ne tavsıye edersınız takan arkadaslar ???

El yapımı egzoz var derken nasıl birşey? Downpipe + düz boru vs varmı , sadece backbox mu , detaylı açablir misin?

Bende de el yapımı var çünkü , custom downpipe + krom düz boru + greddy backbox.

OPC ye güzel bir yazılım attırmazsan çok çekersin, benden söylemesi :) diğer "kişilerin" yaptıgı yazılmlar ile 4. pistonu kucaklaman an meselesi :D sonuç olarak kendini kanıtlamış bir markadan yaptırman senin yararına olacaktır. Superchips gibi.

Son düzenleme:
daha kaputunu acıp bakmaya fırsat olmadı arabayı pazartesı teslım aldık fırmanın bahcesıne cektık ruhsatları yarın cıkıyor ınsallah

kivancaltinbay@hot

Tamam abicim ekledim :) Detaylı konuşuruz buluşunca zaten,tanıştığıma çok memnun oldum :)

tesekkurler

verry nice :cool:

vmax da motor ayarlari kim yapdi?

russ elemanlarmi yoksa moko mu geldi?

ben vmax merkeze gitmisdim bu sene, patron el atmisdi benim 2.2 ya.

hafifden kafasi sigrik ama mesleni bilen biri.

herkeze tafsiye ederim vmax i...

Geri