24 Kasım da öğretmenlere bir maaş ikramiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
milli eğitim şurasında görüş birliğine varılan konulardan biridir.Şurada alınan kararlar tavsiye niteliğindedir.Bakanlık kesinlikle böyle bir para vermez.Biz öğretmenler bu tür haberlerin çıkmasına,olmayan şeylerin oldu gibi göstrilmesine çok kızıyoruz.
Aynen . o şura kararlarında tüm öğretmenlerin sözleşmeli tipe çevrilmesi vs de vardı ancak sendikaların baskısıyla metinden çıakrıldı kimse bundan bahsetmz:)Artı çalışmadan para alıyorlar geyiğide ayrı bir konudur. İnsanı çileden çıakrır.

:))

yok arkadaşlar ikramiye falan.benim en üzüldüğüm şey ise:meclis ortamında konuşurken dangalak bi vatandaşın çıkıp "geçen de bi maaş ikramiyeyi kaptınız ama!!" demesi..

ayrıca hükümete yakın sendikanın memur ve öğretmenlerin özlük hakları aleyhine yaptığı çalışmaları da kınıyorum,sendika muhalif olur,iş verene direnir!! bunlar yalaka,neyse siyasete fazla girip uyarı almak istemiyorum tekrardan,takıldığımız bi burası var zaten:) velasıl,ikramiye falan verilmez,millet verildi sanar..

şu esnafada bayramlarda vergi, ssk, affı getirseler ah ahh...

Vergi affı bugün yarın açıklanacak zaten.

şu esnafada bayramlarda vergi, ssk, affı getirseler ah ahh...

"esnafada" sözcüğündeki "da" yı anlayamadım. :)

Sanki öğretmenler bir maaş ikramiyeyi kapmış gibi bir hava oluyor. Lütfen... :)

Hani verseler içim yanmayacak! :)

Peki niye sadece ogretmenlere ? Ayni mantikla butun diger is kollarinda calisanlarada ikramiye vermek lazim o zaman.

ikramiyede 1 maaş taban maaş üzerinden hesaplanır.. :confused:
cezada 1 maaş brüt maaş üzerinden hesaplanır.. :D
bunu bilmeyen bir memur 10 maaş ödül alacağına sevinip beyaz eşyalarının hepsini sıfırlamış..:kop::kop::kop:

Kadrolu öğretmenlere ikramiye verileceğine ücretli öğretmenlerin tatilde parasını kesmesinler bu ay 1 hafta bayram tatili 21 saatim direk kesiliyor zaten aldığım para 500ytl bu ay 350 ytl alırım artık...!!!

abi ne meslek grubu olursa olsun bu memleketin insanları en güzel şeyleri hakediyor. ister esnaf ister işçi ister memur ister çiftçi, birlik beraberlik içinde. sonuçta benim babam memur ötekinin babası çiftçi diğerinin abisi işçi yani gene kötü günler beraber güzel günler beraber.

Geri