depom 60 litrelik ben 20 litreye düştüğü zaman benzin gidip 10 litre daha alıyorum... benim yüksek debili pompa kullandığım için onların ısınma problemi biraz daha fazla olabiliyor onun için 20 litrenin altına düşürmüyorum... zaten araç lpgye geçtikten 1dk sonra benzin pompasını kapatcak devre koydurdum... araç benzine geçtiğinde ise anında açıyor benzin pompasını... lpg bittiğinde veya benzine geçirdiğinde sorun veya geç alma oluyor mu diye soruyorlar ama bende hiçbir sorun olmuyor eğer benzin borularında bir sıkıntı yoksa... ben bu devreyi benzin boruları için koydum çünkü yüksek debiden dolayı 5-6 sefer boru değiştirdim... lpg araç çalışırken devir yükseldikçe benzin pompasıda daha fazla çalışıyor böle olunca yüksek basınçdan dolayı boruları patlatıyordu ama bu devreden sonra bu sorun ortadan kalktı... eğer boruda bir kaçırma yoksada siz benzine aldığınız anda borulardaki benzin orda durduğu için nerdeyse yok denecek kadar bir gazı geç alma oluyor ama bu geçikme o kadar azki araç rolantide benzine aldığınızda pompa yeniden çalışmaya başladığında aracın rolantisi bile değişmiyor...Eve ben de öyle biliyorum Can bey milangaz katkısız ama arkadaş karıştırdı galiba.dediğim gibi bana yakın ve ucuz olduğu için milangaz alıyorum ,arada almak mecburiyetinde olduğumda opet ten aygaz alıyorum .
bu arada Can bey depoda ne kadar benzin bulunduruyorsunuz ben çeyrek ten düşürmemeye çalışıyorum, fazla doldurup yükte taşımak istemiyorum.servisin söylediği çeyrek yeterli dedi ama sizin görüşünüzü de alıyım dedim.
saygılar.
bende ostimdeki milangazdan uzun süredir alıyorum... tahminimce 60-70 depoyu geçmişimdir oradan alarak... ucuz olduğu için çekinen lpg sistemini bozuyor diyen arkadaşlarım vardı ama her depoda nerdeyse 10 lira farkı var benim için... 1.57 idi en son aldığımda oradan almazsam yolumun üstünde eskişehir yolundaki shellden alıyorum orada 1.91di dün... 32-33 litre alan depomda da yaklaşık 10 lira fark yapıyor ki sanırım ucuz lpg ile lpg kitin parası kadar tasarruf yapmışım şimdiye kadar