- Konuyu Başlatan
alıcağımız aracı bir aksilik olmazsa 10 sene kullanmayı düşünüyoruz yani 5-6 senelik bir düşüncemiz yok bu sebepten makyaj çokta umrumda olmuyor düşününce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alıcağımız aracı bir aksilik olmazsa 10 sene kullanmayı düşünüyoruz yani 5-6 senelik bir düşüncemiz yok bu sebepten makyaj çokta umrumda olmuyor düşününce
Makyaj değilde yakıt umurunuzda olur ama opel vw grubu yakıtta çok yakar bunu 2012 tuplu corsa kullanan biri söylüyor bence yakıtı iyi düşünün
alıcağımız araç dizel
Valla hocam ben o kadar zengin değilim de benim corsa ocagima incir ağacı dikti yakıt konusunda , tüp taktırdim yine banamisin demiyor 70 liralik tüpe en fazla 230 km gidiyor
Seninki çok yakıyomuş benim 1.6 astra karışık ort. 3bin devri geçik o kadar yakmadı eşit bile olsa fazla derdim istersen montajı yapan yere bi uğra kontrol etmiş olurlar
39bin corsa için bana da fazla geldi ama siz kararı vermişsiniz hayırlı olsun
Dostum hiç sorma ne yapacigimi şaşırdım tupu taktirdigim yere tam uç kez gittim ucundede tekrar yazılım attılar ama nafile , ortalama arabamı 2500 devirde kullanıyorum ki gayet normal 1.4 motor için altı motoru yorar , ne yapmayalım sence bi akıl versen
Valla bilemiyorumki kardeş daha arabanda yeni bujiden şundan bundan desek değildir benimde başıma gelse tek yapabileceğim bi lpg ustasına göstermek olurdu