Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zorlama bencede önce yakıt filitresine bak mazot donmuştur bugün ankara bile geçe 20 dereceyi buluyor ve bu dizeller içim hoş birşey değil ben aracı garajda tutuyorum garaj +5 derece...
Ve bu arada hatırlatma amacında şu günlerde yaşanan soğuk havada motorunuzu bağırtmayın motorun her yatağı her alanı yağlanması 5 dakikayi geçer...inanmıyorsanız yağınıza bakın bal gibi kalın olacaktır bu 10W40 ve üzeri yağ kullananlara tavsiyem
Ve bu arada hatırlatma amacında şu günlerde yaşanan soğuk havada motorunuzu bağırtmayın motorun her yatağı her alanı yağlanması 5 dakikayi geçer...inanmıyorsanız yağınıza bakın bal gibi kalın olacaktır bu 10W40 ve üzeri yağ kullananlara tavsiyem
bagajda 10-40 yağ var benim.akışkanlığına baktım,bidonun içinde buz var sanki kıpramıyor hiç.2500 devir civarı vites değiştiriyorum,bağırtmadan.zaten sesi değişti aletin.elimde kalacak diye korkuyorum...
Silecek suyu bidonunun yada hortumlarının patladığını duymadım ve patlayacağınıda sanmıyorum çünki hem kabın kapağında vent deliği var hemde silecek fıskiyelerinden atmosfere açık ; donarken biraz genleşir ama atmosfere kapalı motor suyu-radyatör gibi patlayacağını sanmam.Taki 1-2 dakika yada daha kısa sürede şoklama etkisi ile kasıtlı dondurulursa belki.
Bu soğuklarda arabanızı çalıştırırken on defa düşünmeniz için:
Ben bundan 18 sene oluyor dışarıda yağ değiştim motor sıcak altına leğen koydum yağı akıttım filitreyi değiştim elim yandı ama o akan yağ 10 dakika sonraki halini gördüm ondan bu yana sentetik ince yağ koyuyorum resmen buzdolabından çıkan bal misali o yağ kesinlikle ne hidrolik sibop ayarlayıcının ufak kanalından geçer nede yatakları yağlar araba ilk 5 dakika kesinlikle yağlanmaz ve motor aşırı aşınır.
Bakın eksi 22 derecede 4 farklı yağ ne hale geliyor...Bilgi amaclı http://www.youtube.com/watch?v=cL6uMHqSSJ4
bagajda 10-40 yağ var benim.akışkanlığına baktım,bidonun içinde buz var sanki kıpramıyor hiç.2500 devir civarı vites değiştiriyorum,bağırtmadan.zaten sesi değişti aletin.elimde kalacak diye korkuyorum...
Sen birde yeni yağı değil motor içinde özelliği az bucuk kaybolmuş icinde kondens suyu bile olan motor içindeki yağı gör boş ver araç kapıda dursun havalar yumuşayacak azıcık yürü araban dinlensin
Bir yontem
selim abi bilir soguk ulkede yasiyor ruslar yapar bu dedigimi JET A-1 (kerosene tabir edilir bizde gaz yagi diye gecer.) cok soguk ulkelerde mazot ve Jet A-1 birebir karistirilarak kis mazotu elde edilir ve donma derecesi -40 kadar cekilir. YAni cok soguk bolgedeki arkadaslar bir depoya 10 - 15 litre JET A-1 ekleyerek araclarinin tankinda mazot donmasin engellerler.
Simdik JET A-1 ne derseniz ucak yakitidir (bakin ucak benzini degil ), Es degeri gaz yagidir. Yapabilirsiniz google da arayin orda cok ornek var.