-25°c... Araç Çalışmıyor...

peki biz ne yapalım?

431069_10150555343969130_600314129_9314534_212262626_n.jpg

peki biz ne yapalım?

431069_10150555343969130_600314129_9314534_212262626_n.jpg

ya arabadan vazgeçin , yada memleketten. o ne ya -31 derece yuh:rakir:

abicim araba nedir ya. adam donar o soğukta. Allah yardımcnız olsun.

Bunlarda soğuklardan ufak manzaralar... :)
Resimlerdeki beyazlıklar kar değil "buz" bu arada...

Sıcaklık... hissedilen -27 diyor...
adszkcx.jpg

araq.jpg

trafik.jpg

180120123019.jpg
bir film geldi aklıma ,tipik Amerikan felaket senaryolarından oluşan.

alkol koyuyorsunuz iyi hoşta alkol silecek lastiklerini öldürür sertleştirir ondan sonr agırc gırc ses yapmaya başlar çalışırken

Prensip olarak senede bir değiştiririm.Bunu da yağmurlar başladığı ilk gün yaparım.Şimdiye kadar sorun yaşamadım açıkçası.

1,3 ler donuyor arkadaş

arkadaşlar sivastan yazıyorum her gün - 20 buralarda ve şunu söyliyim 1,3 motorlar diğer birçok dizelden daha çabuk donuyor...aracım bu kış 3. kez donunca servise çektirdim ve onlarda artık kabul etmek zorunda kaldı bunu...
arkadaşımın dizel focusu ve komşumun dizel corollası- aynı segment olduğu için söylüyorum - benim aracım donduğunda tek marşta çalıştırdılar...
Alay konusu olduk 2011 model arabam çalışmadı milletin aracı çalışrken biz alay konusu olduk....
malesef opel bu konuda sınıfta kaldı...
benim aracım sabah donup kapıda yatarken komşunun corollasıyla işe gitmek koyuyor... :(

arkadaşım ben ağrıda görevliyim burda havalar yeri geliyor -40 buluyor tavsiyem aracını her akşam çalıştırman biz çalıştığım yerin araçların hepsi dizel her gece çalıştırıyoruz bi sıkıntı yaşamadık ha pardon bir aracımız gece çalışırken donmuştu artık gerisini sen düşün buralar çok soğuk oluyor

motorin o sıcaklıklarda rahatlıkla donacaktır. aracı çalıştırmanın faydası sadece akü ile ilgili olarak olumlu olur. yoksa motorin yine donar yine donar.

motorin o sıcaklıklarda rahatlıkla donacaktır. aracı çalıştırmanın faydası sadece akü ile ilgili olarak olumlu olur. yoksa motorin yine donar yine donar.

motor çalısırken motor sıcaklıgından dolay mazot ısınacaktır ve depoya sıcak mazot karısacagı ıcın donmaz. bazı araçlarda mazot fılıtresı motorun bloguna baglıdır kı motorun sarsıtısından dahı faydalanır

motor çalısırken motor sıcaklıgından dolay mazot ısınacaktır ve depoya sıcak mazot karısacagı ıcın donmaz. bazı araçlarda mazot fılıtresı motorun bloguna baglıdır kı motorun sarsıtısından dahı faydalanır

çalışırken elbet donmaz ama tüm gece boyunca aracı çalışır halde tutacak değiller ya musa :D

Geri