26 Aralık Cumartesi Profilo AVM de buluşuyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cebimizi arayabilirsiniz arkadaşlar

bende geliyorum benide ekleyin listeye
daha kimseyle tanışmak kısmet olmadı inşallah bu kaşam tanışıcaz

Son düzenleme:
ilk ben mesaj atayım istedim yavuz abi mustafanın ağzından çıkan tek kelime efes,efes diyo başka birşey demiyor abi çocuk bir tuhaf oldu boyna nagra atıp koltuktan koltuğa atlıyo

biz kalkerken herkes iyiydi ama eyefal kulesi gibi bişey gelmişti masaya :) ondan olmasın bu arada emeği geçen arkadaşlara teşekkürler biraz erken kalktık ama yine güzel hoş sohbet oldu resimlerde var ama telefondan atamadım becerirsem yüklüyecem bakalım

ilk ben mesaj atayım istedim yavuz abi mustafanın ağzından çıkan tek kelime efes,efes diyo başka birşey demiyor abi çocuk bir tuhaf oldu boyna nagra atıp koltuktan koltuğa atlıyo
abi süpersin yaaa

ilk organizasyonumuza katılmış olduk böylece herkese teşekkürler gayet sıcak davrandılar güzel bigeceydi biraz erken kalktık ama olsun

abi inanamıyorum ya mustafayı adaşımı içerken ağız yapısını unutamıyorum. dikkat ederseniz oktay abi ile yavuz abiden ses gelmiyor nedeni ise kaç tane kule indirdiler gece 2.30da evde olduk masa tenisi ve langırt süperdi :) na mağlup ben ise masa tenisinde ortalığı yaktım :)

Geri