26 | Eskişehir | 26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar eskişehirde sarı honda integra var o arabayı bilen varmı nasıl bi arabadır almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
bilmemmi abi bizim orlarda takılıyo ya eh idare eder ya body kit var sadece en azından gördüğüm ama araçta turbo olması lazım çuflaya çuflaya geziyo ama şu farları açılandan dimi yanlış anlaşılma olmasın hayrola abi talipmisin araca işte bende arkadaşın yalancısıyım o dedi bana body kit vardie ama motorda ellenmiş heralde çünkü deiğim gibi blow of sesini nerde duysam bilirim :)

300 üstü bi araç cruise control war:D araç pek iyi gitmiyo gibi görünsede iyi gidiyor.
ya abi biliyomusun aracı ya şimdi cahillik etmeyelim diilmi de kalkışta black vti varr biliyonmu bilmiyorum kalkışta çok rahat elliyo ve devamıda geliyo yani tabi dediğin doğrudur zaten sahibinden.comdada var videosu ordada kaç bastığını koymuş adamcağız yani ama ben bi gsile değişirmiyim bilmiyorum veya bi opelle :( en azından bi düşünürdüm ya abi naip kısmet olursa geldiğin zaman bi organizasyon ayarlarız aralıktan sonra bil hassa ehliyetli olarak :) nese ya inş. tanışma fırsatı buluruz

o araç astra gsi 136hp ile kapıştı fakat astra alamadı 1. 2. 3. vites beraber gittiler sonra 4. 5. de geçti yani arabanın turbosu war intercooler ı war 300hp civarında gücü war ama pilotu yok :D bide arabanın ufaktefek bakıma ihtiyacı war onun sonrasında çok iyi olabilir diye düşünüyorum :)

o araç astra gsi 136hp ile kapıştı fakat astra alamadı 1. 2. 3. vites beraber gittiler sonra 4. 5. de geçti yani arabanın turbosu war intercooler ı war 300hp civarında gücü war ama pilotu yok :D bide arabanın ufaktefek bakıma ihtiyacı war onun sonrasında çok iyi olabilir diye düşünüyorum :)
ya abi dediğin gsi siyahmıydı angel farlar arka şeffaf stoplar krom jantlar ve plakalık hani siyah zemin varya o yok omu acaba :confused: ya tabi ben basarken görmedim ama biraz araç sakin usul usul gidiyo ya dediğin gibi şöförden heralde yoksa vites atarken çuffffffff diye bi ses duyuyon zaten orda kopuyosun ya yani belki pilot değiştimi nakliye uçağı olur sana f-16 :kop: nese abi delikanlı adam arkadan konuşmaz ama araç ii ya

ya abi dediğin gsi siyahmıydı angel farlar arka şeffaf stoplar krom jantlar ve plakalık hani siyah zemin varya o yok omu acaba :confused: ya tabi ben basarken görmedim ama biraz araç sakin usul usul gidiyo ya dediğin gibi şöförden heralde yoksa vites atarken çuffffffff diye bi ses duyuyon zaten orda kopuyosun ya yani belki pilot değiştimi nakliye uçağı olur sana f-16 :kop: nese abi delikanlı adam arkadan konuşmaz ama araç ii ya

ancak bi eskliden böyle bi benzetme gelebilirdi evet f16 olabilir ama okadar da abartmayalım :D f4 de olabilir :D 26 rf plaka astra gsi opel logosu yerinde es-es logosu war arkada:D

teşekkür ederim Burak senin fazla bişeyin kalmamış benim 2008 ekimde dolacak yaşım:( bu arada organizasyon yeri tmm migros olsun ozaman. benim arabayı alma şansım %20 ama alamasamda katılırım. Bu arada gökalp en kısa zamanda bitir okulu esk seni beklio :P

nese ya kafana takma walla ben iki sene sabrettim nasip olursa muradıma ercem yani fazla kafana takma yoksa seni anlayabiliyorum herkes araba kullanırken sen yanda böle kös kös oturmak iğrenç bişey ama napcan katlancan artık ya artık lafını ettik ya eskişehirden şanına yakışır bi organizasyon bekliyo tüm opel ailesi lafını açıpta buluşmamak olmaz artık bi şekilde halledelim :( ama kasırgamla gelemicem ona üzülüyom bide bu pazar direksiyon sınavı var hayırlısıyla showumu sergileyip geçicem inş. artık abilerimizden bi atak bekliyoruz :D

ben daha yeni üye oldum bende eskişehirliyim aranıza benide alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri