26 | Eskişehir | 26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Kusura Bakma Eskisehire Geldigimde Keske Gorusme İmkanimiz Olsaydi Neyse Bi Dahaki Sefere İnşallah....
Ya alper abi ayıpsın ya bi telefon uçur hallederiz gerçi daha şurda 2 haftalık şöförüz ama olsun kasırga gelemese bile burağı yüzde yüz gelir hiç çekinme abi hayrola akrabamı var burda yoksa iş filanmı ara ara geliyosan hani eskişehire bakarız haberim olsun araba altım olmasa bile ben gelirim:D

Eskisehirliler, selamlar. Bu baslik altindaki tum mesajları okudum ama henuz bi bulusma olmus mu olmamıs mı anlayamadım. Ben de hepinizle tanışmak istiyorum.
Pazar günü icin hemen bir bulusma ayarlayalim. Saat 19-20 civarları icin. Carrefour otoparkı olur, polatkan migros otoparkı olur. Mekan ve saat farketmez yeter ki Opel'e gonul veren Eskişehirliler olarak bi tanışalım. Küçükten başlayalim, opelim'e üye olmayan Eskişehirli Opelciler bizi görsün daha sonra işi büyütüp Opelim Eskişehir Buluşmasına ortam hazırlayalım.
30 Aralık 2007 Pazar günü, saat 19.30 için yukarda belirtilen mekanlardan birine gelmeye müsait olanlar buraya cevap yazsin yada cepten bana ulaşsın: 0539 6500140 (kampuscell)
İsmimi unuttum Emrah ben. Hadi bakalım. Kasırga, bu arada ehliyeti de kutlarız. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Eskisehirliler, selamlar. Bu baslik altindaki tum mesajları okudum ama henuz bi bulusma olmus mu olmamıs mı anlayamadım. Ben de hepinizle tanışmak istiyorum.
Pazar günü icin hemen bir bulusma ayarlayalim. Saat 19-20 civarları icin. Carrefour otoparkı olur, polatkan migros otoparkı olur. Mekan ve saat farketmez yeter ki Opel'e gonul veren Eskişehirliler olarak bi tanışalım. Küçükten başlayalim, opelim'e üye olmayan Eskişehirli Opelciler bizi görsün daha sonra işi büyütüp Opelim Eskişehir Buluşmasına ortam hazırlayalım.
30 Aralık 2007 Pazar günü, saat 19.30 için yukarda belirtilen mekanlardan birine gelmeye müsait olanlar buraya cevap yazsin yada cepten bana ulaşsın: 0539 6500140 (kampuscell)
İsmimi unuttum Emrah ben. Hadi bakalım. Kasırga, bu arada ehliyeti de kutlarız. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Helal abi bi senedir uğraşıyoruz ama bi buluşma ayarlayamadık nese walla migros otoparkı bana uyar akşam 20:00 iidir ama belki kasırgayla gelmem belki ama büyük ihtimal altımda arabada olabilir kesin diil ama kesin ben gelirim yeterki bi buluşalım zaten tanışalım gerisi gelir elbet Emrah:good:
Emrah abi burakkoc88@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsin yeni kan olarak baya hareketlendirdin inşallah tüm eskişehirliler görürde katılım yüksek olur ama lütfen migros otoparkı olsun en azından araba olmasa bile kendim gelebilirim öbür türlü baya uzak kalır:D

Burakcım msn'le pek ilgilenenemiyorum ama yarin saat 8'de migros bahcesinde beyaz gelincikle bekliyor olacagim. Getirebilirsen kasirgayi'da getir. Arabalar da tanışmış olur:)

Buluşmadan önce bi konuşsak daha iyi olur tabi. Sen benim noya bi mesaj gönder. Yarin ben seni arayim, bi konuşalım. Ayarlayalim.

Burakcım msn'le pek ilgilenenemiyorum ama yarin saat 8'de migros bahcesinde beyaz gelincikle bekliyor olacagim. Getirebilirsen kasirgayi'da getir. Arabalar da tanışmış olur:)

Buluşmadan önce bi konuşsak daha iyi olur tabi. Sen benim noya bi mesaj gönder. Yarin ben seni arayim, bi konuşalım. Ayarlayalim.
yaa abi iide bi iki kişiyiz yaa bak başka hiç kimse yok piyasada:good: yine sen bilirsin istersen gelirim:D

Evet byler liste hazırlayalım öle diilmi çoğunluğa ve isteğe göre buluşma düzenlenir;
1-) BUĞRA
2-)BURAK
3-)EMRAH
4-)....

arkadaşlar bir an önce katılım sayısını belirlersek ona göre bir organizasyon yaparız.
1-) BUĞRA
2-)BURAK
3-)EMRAH
4-)Ouz

Evet Eskişehirliler, Opelciler.
Haydi arkadaşlar. Yakışmıyo bu bize. 4 kişimiyiz yaa. 3. sıradaki sanırım benim:) En az 10 kişi, 10 Opel olması gerek.

Ya alper abi ayıpsın ya bi telefon uçur hallederiz gerçi daha şurda 2 haftalık şöförüz ama olsun kasırga gelemese bile burağı yüzde yüz gelir hiç çekinme abi hayrola akrabamı var burda yoksa iş filanmı ara ara geliyosan hani eskişehire bakarız haberim olsun araba altım olmasa bile ben gelirim:D
Yok Burak Oyle Bi Gezmek İcin Gelmiştim Ama Sanirim Bi daha Gelecek gibiyim Bakalim gelecek olursam Haber veririm sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri