26 | Eskişehir | 26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bir an önce katılım sayısını belirlersek ona göre bir organizasyon yaparız.
1-) BUĞRA
2-)BURAK
3-)EMRAH
4-)Ouz
5-)OTTO COUPE

Yok Burak Oyle Bi Gezmek İcin Gelmiştim Ama Sanirim Bi daha Gelecek gibiyim Bakalim gelecek olursam Haber veririm sana :)
alper abi kesinleşsin hafta sonu bidaha gezmeye gel istersen:good:
:pon: :pon: :pon:

Evet Eskişehirliler, Opelciler.
Haydi arkadaşlar. Yakışmıyo bu bize. 4 kişimiyiz yaa. 3. sıradaki sanırım benim:) En az 10 kişi, 10 Opel olması gerek.
emrah abi kusura bakmadın dimi:D dedim bir an önce ekleyim istedim hadi beyler hafta sonuna kadar listeyi 10dan daha fazla sayıya çıkartalım:good:
bide ben dedemin yanına indiydim kusura bakma babam açmış telefonu :D
sonra aradım telefonun kapandı nese kusura bakma:)

Yok Burakcım ne demek. Ben aradım seni peder çıktı, o gün de işteydim. Telefonun şarjı bitmişti. Bi türlü denk getiremedik yani. Neyse sayımız beş oldu. Cumartesi akşamına kadar bi beş kişi daha gelir herhalde. Sonra Pazar günü, inşallah, buluşabiliriz. İsteyen arkadaşını da getirebilir tabi.

pazar günü olursa gelebilirim :) yer olarak ta hasan polatkan migros diyorum :)

pazar günü olursa gelebilirim :) yer olarak ta hasan polatkan migros diyorum :)

Buluşmayı pazar günü yapacağız. Akşam 20 gibi. Mekan benim için fark etmez fakat iki seçenek var. Polatkan Migros yada Carrefour açık otopark. Aslında Espark'ın otoparkı'da olabilir. :)

İsmini listeye yazarsan sayıyı belirlemek daha kolay olur. Gorusmek uzere.

arkadaşlar toplanın da fotoları görelim
memleket hasretini fotolardan giderelim ;)

arkadaşlar toplanın da fotoları görelim
memleket hasretini fotolardan giderelim ;)
Hayırlısı bakalım Hakan abi keşke senin canavarla sende olsan ama işte gurbet ellerde zor :) nese inşallah katılım çok olurda düzenleriz eğer az olursa üç beş kişiyle buluşma olmaz:D
:pon: :pon: :pon: HADİ ESKİŞEHİRLİLER:pon: :pon: :pon:

buluşun siz yine de yaw,
beraber espark otoparkında falan hoş olur :D, hem eskişehirde opelci epeyce çok hele bizim f kasa kum gibi onları da çekersiniz siteye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri