27.03.2012 - Kabataş Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AEE25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 27.03.2012 - Kabataş Buluşması

EMRE cok guzel resimler yaa
Benim fotografcim olurmusun bak cok guzel seyler cekecegiz ona gore
Tekrar ellerine saglik yakin zamanda tekrarlariz artik ama bu sefer islatalim dimi.

UNS link' Alıntı:
Bülent abi benim araç zaten 2 kişilik oldu dediğim gibi  ;D yay büyük sıkıntı
TUNC takiliyorum kardesim ya onunda gorselligi baska 10 numara gorunuyor

MeRt link' Alıntı:
Abi geçen günlerde Tunç'la buluştuk, benim araç onunkinin yanında suv gibi kaldı.  :D
  ;D ;D benimki anormal zaten Mert

bulent_tnt link' Alıntı:
TUNC takiliyorum kardesim ya onunda gorselligi baska 10 numara gorunuyor
Tabii ki abi biliyorum  ;)

yorumları okumadan direk söylemek istedim. O KIRMIZI YAYLI ASTRANIN SAHİBİ: abi çok pis kanıma girdin be hemen yay araştırıyorum :D yardımcı olabilirsen mükemmel olur :D

onder12 link' Alıntı:
yorumları okumadan direk söylemek istedim. O KIRMIZI YAYLI ASTRANIN SAHİBİ: abi çok pis kanıma girdin be hemen yay araştırıyorum :D yardımcı olabilirsen mükemmel olur :D
TUNC a danisabilirsin
Taner fazla foruma girmiyor

daha öncede yazmıştım galiba jantlar yay takınca içerde kalıyor ona çözüm bulunursa 10 numara olcak.

sn.bülent sizin plaka aydınlatmaları da afl galiba maşallah ne çok aydınlatıyor :)

astraowner link' Alıntı:
daha öncede yazmıştım galiba jantlar yay takınca içerde kalıyor ona çözüm bulunursa 10 numara olcak.

sn.bülent sizin plaka aydınlatmaları da afl galiba maşallah ne çok aydınlatıyor :)
Tekinde 3 tane serit led var
Aslinda okadarda fazla yanmiyor resimden olabilir
Eskisine nazaran Şik duruyor ama

KW kullanan biri olarak çok düşürdüğünü söyleyebilirim. Eibach i Taner'in aracında gormuştum ve tam kıvamında alcaltmisti, Tolga abi nin aracında H&R 'yi gördüm ve çok güzel duruyordu. Emre'nin ve Kerim'in araçlarını görmedim onun için yorum yapamayacağım. Tavsiyem bütçeniz uygunsa coilover var.2 veya 3 tür. Yaylar yol tutus ve görüntü artısının yanisira 'sahsen' aracı kullanırken bir tedirginlik yaratıyor. Kasisler ve çukurlar bela olabiliyor ayrıca yine kasislerde araçta bulunan 2 kazanda dikey konumlanmis ortada duranı surtuyor. Bunlardan başka söyleyeceğim bildiginiz gibi araç çok olmamakla birlikte sertlesiyor...

coilover da çok uçuk fiyatlarda keşke ucuzlasa bende düşünüyorum

Geri