27.Nisan.2008 Ürgüp Göreme Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eray-FB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapmayın arkadaslar. o ekip gelirse gelirim su gelirse gelirim. ben bunları geçmişte çok duydum. o gelirse giderim diyor. o kişiye soruyoruz bu gelirse giderim diyo. sonuc kimse gelmiyo. burda amacımız toplanıp tanısmak. ha 3kişi ha 5 kişi valla tek fark az sayıda kişi olacak olması. ki kimseyide gelmesi yönünde baskı altında bırakamayız.

""Ben gelirim dediklerime hep gittim Bahadır:) resimli kanıtlar var..
Ancak bu buluşma şehir dışında bu bir, ikincisi ankara ekibi dışında tanıdığım yok gibi..Sitede 10.000 adam 4 bayan var müsadenle bunu deme lüksüm olsun;):) dimii""

benim geçmişim sadece bu forumdan olusmuyorki samet. ayrıca yanlıs anlamayın beni lütfen. 4 yıllık üniversite hayatımda bir çok organzasyona liderlik yaptım. ordaki deneyimlerimden söylüyorum. yanlıs anlasıldıysam özür dilerim.

""Ben gelirim dediklerime hep gittim Bahadır:) resimli kanıtlar var..
Ancak bu buluşma şehir dışında bu bir, ikincisi ankara ekibi dışında tanıdığım yok gibi..Sitede 10.000 adam 4 bayan var müsadenle bunu deme lüksüm olsun;):) dimii""

sadece seni kasdederek söylemedim. :( tabiki sende haklısın. yukarıda yazdığım gibi. ha 3 kişi ha 5 kişi ne fark ederki.

sizin için mesefa kısa olabilir ama bize uzak
gelip gitmek kolay olmuyor maalesefki

yanii sizin geliyorum demenizle biizmki aynı degil;)

yapmayın arkadaslar. o ekip gelirse gelirim su gelirse gelirim. ben bunları geçmişte çok duydum. o gelirse giderim diyor. o kişiye soruyoruz bu gelirse giderim diyo. sonuc kimse gelmiyo. burda amacımız toplanıp tanısmak. ha 3kişi ha 5 kişi valla tek fark az sayıda kişi olacak olması. ki kimseyide gelmesi yönünde baskı altında bırakamayız.
walla kardeş bu sözlerin ankara dışında olsun. çünkü ankara dışında zaten buluşma olmadığı için böyle bi kavram olamaz.

artık netleşti gökhan..kesinlikle gelemiyorum...üzgünüm...

ben o gece calıstıgımdan dolayı (zengın olmaya calısıyorum :) :) ) gelemeyecegım uzgunum dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri