3.5 cm helezon için yardım gerekiyo =)

alican2201

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar ben yeni katıldım aranıza bende astra h hb var ben 3.5 cm helezon spor yay almayı düşünüyorum orjinal 16 inç jantları üzerinde herhangi bi ekstra tadilat gerekiyomu helezonlar için çamurlukların geriye çekilmesi filan yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim=)

hoşgeldin aramııza 3.5 cmlik yay için hiçbirşeye gerek yok eibach alacaksan hiç bulaşma düşürmez aracını bilgin olsun

En ıyısı 5 lık ,temizz

bende 5 düşündümde hem konforu çok düşürüyomuş hemde jant alcak durumum yok öğrenciyim orjinal jantları üstünde bilginize başvurym dedim eibach değil fk düşünüyorum fiyatıda uygun ama ben pek anlamıyorum size soruyorm o yüzden=)

Kac para usta alacakların ?

yaa 300 e filan gelcek işte montajı filan 5 cm ve orjinal jant kullanan varmı acaba?

eibachlerde aynı para hocam 20-30 lıra fazladır en fazla... opel e en ıyı o marka gıdıyor ondan dıyorum

3.5 cmden randıman alamazsın demişsinde ondan diyorum arabanı indirmez demiş bi arkadaşımızda gördüğüm kadarıyla sen 16 jaant kullanıyosn orjinal üzerindeki yay kaç cmlik acaba=)

bende 6/4 omp var orjinal cd jantlarıyla kullanıyorum montaj 50 lira bilginize..

sende astra h mi var acaba? bide hani 5 cm alsam yayı sanırım orjinal 16 jantlarla kullanılmaz bide hani hacettepe yolları deli gibi kasisler filan nasıl olur bilemiyorm kullanış açıısndan?

Geri