3.5 cm helezon için yardım gerekiyo =)

alican2201

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Nis 2011
Mesajlar
32
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
merhabalar ben yeni katıldım aranıza bende astra h hb var ben 3.5 cm helezon spor yay almayı düşünüyorum orjinal 16 inç jantları üzerinde herhangi bi ekstra tadilat gerekiyomu helezonlar için çamurlukların geriye çekilmesi filan yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim=)
 
hoşgeldin aramııza 3.5 cmlik yay için hiçbirşeye gerek yok eibach alacaksan hiç bulaşma düşürmez aracını bilgin olsun
 
En ıyısı 5 lık ,temizz
 
bende 5 düşündümde hem konforu çok düşürüyomuş hemde jant alcak durumum yok öğrenciyim orjinal jantları üstünde bilginize başvurym dedim eibach değil fk düşünüyorum fiyatıda uygun ama ben pek anlamıyorum size soruyorm o yüzden=)
 
Kac para usta alacakların ?
 
yaa 300 e filan gelcek işte montajı filan 5 cm ve orjinal jant kullanan varmı acaba?
 
eibachlerde aynı para hocam 20-30 lıra fazladır en fazla... opel e en ıyı o marka gıdıyor ondan dıyorum
 
3.5 cmden randıman alamazsın demişsinde ondan diyorum arabanı indirmez demiş bi arkadaşımızda gördüğüm kadarıyla sen 16 jaant kullanıyosn orjinal üzerindeki yay kaç cmlik acaba=)
 
bende 6/4 omp var orjinal cd jantlarıyla kullanıyorum montaj 50 lira bilginize..
 
sende astra h mi var acaba? bide hani 5 cm alsam yayı sanırım orjinal 16 jantlarla kullanılmaz bide hani hacettepe yolları deli gibi kasisler filan nasıl olur bilemiyorm kullanış açıısndan?
 
Geri
Üst