pejo 110 hp 307
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Citroen yetkili servisinde çalışıyorum... Citroen ile Peugeot aynı parçaları kullanıyor. Evet parçaları size göre dandik gelebilir bizde öyle hissediyoruz bazen Ama ben Citroen ile Peugeot araçlarının tasarımından, konforundan ve teknolojisinden hoşlanıyorum ve Citroende çalışmaktan zevk alıyorum. Adamlar bir C3 e bile 10 tane beyin (ECU) yerleştirmiş ve haliyle hepsininde ayrı ayrı bir görevi var. Ama dünyada başka hangi markada böyle bişey var merak ediyorum gerçekten ?
Evet Ben size göre başta Astra G olmak üzere 307 yi tavsiye ederim. Ama birde bütçe konusunu ele almak lazım...
ama ne kadar çok elektronik, o kadar çok arıza demek. bkz: Insignia
Corsa'da da aksine çok fazla elektronik yok ve segmentinin en sorunsuz arabası seçildi.
hemde elektroniği olmamasına rağmen bir o kadar çok özellik de barındırıyor, AFL'ye varana kadar ama parasına göre tabi.
Fransız'ların sorunluluğu bilinen bir gerçek, üstüne birde arabayı cazip kılmak için bir ton elektronik yüklüyorlar, alan kişi çok büyük riskler alıyor (bence)
bu arada 10 tane ecu birşey değil, Volvo'yu da incelemek lazım
ben cevabımda ısrarlıyım, kesinlikle Astra G derim (yakıtı işin içine katmadan)
yakıt konusunda dizel Fransızların üstüne yok, ama Astra'da çok fazla yakmaz sanırım.
10 yıl boyunca satılan Astra G piyasada 307'den daha çok var, ama servise giren Astra'ların sayısı da 307'den bir o kadar azdır. 307 de problemli bir araç.