3 boyutlu paspas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 boyutlu paspas

dreamofice link' Alıntı:
Bu paspasları yazında kullanabılır mıyız yoksa kaucuk paspas gıbı kıslık mı sadece?

bence 4 mevsim kullanılacak temizliği ve görüntüsü güzel bir ürün dokusu kauçuğa nazaran daha güzel geldi bana

MeRt link' Alıntı:
Rica ederim abi.  :)

֜rün kauçuktan farklı kalıp gibi duruyor polietilen türevi bir malzeme temizliği (yıkama açısından) kolay olacak diye tahmin ediyorum

chiv link' Alıntı:
Hayırlı olsun öncelikle. Evet ben de bu durumu merak ediyorum.

teşekkürler renk seçeneği görememiştim ama renk karışımı daha uyumlu oldu

gradient link' Alıntı:
Şimdi verdim siparişi...
Hayırlı olsun şimdiden Nuri

Bu ürünü yaklaşık bir ay önce hepsi burada 'dan almıştım. Özellikle ön paspaslar maalesef ileri geri kayabiliyor. Birebir cuk diye oturmuyor ve özellikle arka paspaslar yerlerinden kalkıp kayabiliyor. Ancak halı paspaslara çamurlu ayakkabılarla bastığımda içim gidiyorken şimdi acımıyorum bile :) Sonuç : memnunum ve tavsiye ederim.

volkan link' Alıntı:
Hayırlı olsun şimdiden Nuri

Sipariş takipte ''Tedarikçi firmadan bekleniyor'' diyor ama...  023hm
Uzun sürüyor mu gelmesi elinize?  032questn

legendsforever link' Alıntı:
Bu ürünü yaklaşık bir ay önce hepsi burada 'dan almıştım. ֖zellikle ön paspaslar maalesef ileri geri kayabiliyor. Birebir cuk diye oturmuyor ve özellikle arka paspaslar yerlerinden kalkıp kayabiliyor. Ancak halı paspaslara çamurlu ayakkabılarla bastığımda içim gidiyorken şimdi acımıyorum bile :) Sonuç : memnunum ve tavsiye ederim.

Kaymamı yapıyor?  032questn

gradient link' Alıntı:
Sipariş takipte ''Tedarikçi firmadan bekleniyor'' diyor ama...  023hm
Uzun sürüyor mu gelmesi elinize?  032questn

Hepsiburada genelde ürünlerin stoklarını elinde bulundurmuyor. İlgili firmaya siparişinizi iletiyor ve ürünü tedarikçi firma hepsiburadaya gönderiyor. Hepsiburada da müşteriye yönlendiriyor.
Yaklaşık 10 kez sipariş verdim, en fazla beklediğim süre 1 haftaydı. Bir terslik çıkmazsa bence bu hafta içerisinde alırsınız (cumartesi-pazar çalışmıyorlar)

chiv link' Alıntı:
Hepsiburada genelde ürünlerin stoklarını elinde bulundurmuyor. İlgili firmaya siparişinizi iletiyor ve ürünü tedarikçi firma hepsiburadaya gönderiyor. Hepsiburada da müşteriye yönlendiriyor.
Yaklaşık 10 kez sipariş verdim, en fazla beklediğim süre 1 haftaydı. Bir terslik çıkmazsa bence bu hafta içerisinde alırsınız (cumartesi-pazar çalışmıyorlar)
Teşekkürler...

gitti gidiyordan al hemen geliyor. ben yaklaşık gecen temmuzdan beridir kullanıyorum çok memnunum

Geri