3.Kapadokya Buluşması

Opel'imiz yok ama bizim. :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

otibüsler sağolsun...olmadı otostop cekerik yoldan geçen bir opelciye...ALLAHTAN opelin kamyonu yok...:D:rakir:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:52 ----------

Liste
1-suluboya44
2-bacadir68
3-İBRAHİM29
4-tasmaniandevil
5-oktay38
6-marikan

Senin canın sağolsun Bahadırım, aksaray birlikten biletini ben ayırtayım senin,

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşk ederim Özgüç abi kayserideki arkadaşlar gelir ama 3-4 araba :)

İbrahim bu aralar biraz yoğun Özgüç abi ;)

eğer kendimi ayarlayabilirsem bende katılmayı istiyorum biraz uzak ama bakacaz. çünki kapadokya, ürgüp,göreme oralı hiç gezmedim çok istiyorum gelip gezmeyi. durmumu ayarlayabilirsem inşaallah gelecem. tarih ayarlanmadı mı yoksa ben mi göremedim?

eğer kendimi ayarlayabilirsem bende katılmayı istiyorum biraz uzak ama bakacaz. çünki kapadokya, ürgüp,göreme oralı hiç gezmedim çok istiyorum gelip gezmeyi. durmumu ayarlayabilirsem inşaallah gelecem. tarih ayarlanmadı mı yoksa ben mi göremedim?

listeye ekliyorum...inşallah olursunuz...tarih olarak mayıs ayı olarak olur büyük ihtimalle her sene o aralıkta yapıyoruz...

İbrahim bu aralar biraz yoğun Özgüç abi ;)

beklerim, bu arada İbrahim hiç sahiplenmiyor konuyu bakıyorum:sopa:

özgüç abi bu sıralar çok yogunum kafamı kaldırıpta nete giremiyorum...o yüzden...yoksa canlandırırdık 20 ocaktan sonrada antalyaya gidiyorum ve 1 ay kadar nete giremeyeceğim ama arada girip yardımcı olmaya calısırım...hakkınızı helal edin...

Liste
1-suluboya44
2-bacadir68
3-İBRAHİM29
4-tasmaniandevil
5-oktay38
6-marikan
7-senih&asaf

Geri