oradayken çarşıdan alırdım, Milönünden, otogarda da ismini hatırlayamadığım bi vatandaş vardı, bazen çanta valiz falan bırakırdık dükkanına,,, hediyelik,saat parfüm,pişmaniye falan satardı, en son geçen haziranda geçtim, samsuna gidip döndüm günübirlik, samsundan gelirken çevreyolundan yeni yapılan alt geçide girmeyip sağa kırınca oradaki leblebicilerden alırım isim ayırdetmem tadına bakar alırım, ama dükkanın ismini verirsen bundan sonra enişteden alırım, özel bi durumdan dolayı Samsun'a yılda 2-3 defa gider gelirim,
sen mutlaka gel buluşmaya,,, bide orada boğma rakı yaparlar anasonlu falan, satan biyer biliyomusun,
abi kusura bakma uyuyup kalmışım telefondan yazıyodum benim eniştenin dükkan hışıroğlu kuruyemiş samsundan gelirken sağdaki en son dükkan koca tabelası var eniştemin abisi durur orda kendi saat kulesinin orda ki dükkanda durur çorum gazın karşısında. abi rakı meselesine gelince ben alkol kullanmadığım için bilmiyorum nerede ne yapılır bilgim yok ama istiyosan öğrenirim senin için. buluşmaya gelmeye çalışacam abi sizinle diğer arkadaşlarla tanışmayı istiyorum.