30-37 bin arasi sifir araç tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canmania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
-Arkadaşım, şu an Astra classic 3 kullanıyorum, bu aracı almadan önce linea 1.6 dizel aracı test ettim, sonuç: FİYASKO...
inanın linea, astra h ve cruze'un yanından bile geçemez. İster yol tutuşu ister performans isterse güvenlik olsun bu araçların karşılaştırılması astra h ve cruze'a hakarettir.
-Alın cruze'u, takın garantili LPG yi kafanız rahat binin veya
alın Astra classic 3 dizeli rahat edin.

-Arkadaşım, şu an Astra classic 3 kullanıyorum, bu aracı almadan önce linea 1.6 dizel aracı test ettim, sonuç: FİYASKO...
inanın linea, astra h ve cruze'un yanından bile geçemez. İster yol tutuşu ister performans isterse güvenlik olsun bu araçların karşılaştırılması astra h ve cruze'a hakarettir.
-Alın cruze'u, takın garantili LPG yi kafanız rahat binin veya
alın Astra classic 3 dizeli rahat edin.
:good:

2010 model seat leona 33 bin lira demişlerdi geçen gün bayide (sıfır araç tabiii) aracımı satarsam ben düşünüyorum isterseniz sizde bir bakın derim

Linea yi tip ve donanim olarak tabiki kiyaslamiyorum linea nin tek avantajı dizel olması onun için sordum nasıl diye

O kadar parayı ikinci ele vermek mantıklı gelmiyor bana şimdilik

.Astra3 1.6 cruze la aynı yakıt degerine sahip kaldıki astra ya LPG taktirsam bagajda yer sorunu olacak.linea yi bugün test edecektim sehir dısında oldugum için haftaya kaldı dizel oldugu icin hosuma gitmisti ama genel olarak linea yorumları olumsuz.citroen c4 deyince herkes fransızlara bulaşma diyor.corolla almış başını gidiyor 1.33 40bin tl Su an cruze ls+LPG en mantiklisi gözüküyor tek çekincem LPG den performans sağlamlık düşündürüyor çok sorun yaşayanda var

.Astra3 1.6 cruze la aynı yakıt degerine sahip kaldıki astra ya LPG taktirsam bagajda yer sorunu olacak.linea yi bugün test edecektim sehir dısında oldugum için haftaya kaldı dizel oldugu icin hosuma gitmisti ama genel olarak linea yorumları olumsuz.citroen c4 deyince herkes fransızlara bulaşma diyor.corolla almış başını gidiyor 1.33 40bin tl Su an cruze ls+LPG en mantiklisi gözüküyor tek çekincem LPG den performans sağlamlık düşündürüyor çok sorun yaşayanda var
yeni C4'ler gerçekten güzel, adamlar bu sefer iyi iş çıkarmışlar. arkadaşım 1.6 benzinlisini aldı, sürdüm kullandım hoş gerçektende. direksiyonu özellikle çok hoşuma gitti. bence tercihleriniz arasında C4'ü değerlendirin, tavsiye ederim

C4 tercihlerim arasındaydı ama fransızları tavsiye etmiyorlar zaten hergün fikrim değişiyor tam bu oldu diyorum başka bı modelde gözüm kalıyor bu olsun diyorum soruyorum o çok sıkıntılı diyorlar zor satarsın bulaşma diyorlar kafam çok karışık gercekten bu gidişle ay sonuna kadar alamayacağım herhalde.shumici sana ayrıca teşekkür ediyorum bu kadar ilgilendiğin icin

Geri