30-37 bin arasi sifir araç tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canmania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C4 tercihlerim arasındaydı ama fransızları tavsiye etmiyorlar zaten hergün fikrim değişiyor tam bu oldu diyorum başka bı modelde gözüm kalıyor bu olsun diyorum soruyorum o çok sıkıntılı diyorlar zor satarsın bulaşma diyorlar kafam çok karışık gercekten bu gidişle ay sonuna kadar alamayacağım herhalde.shumici sana ayrıca teşekkür ediyorum bu kadar ilgilendiğin icin
rica ederim ne demek, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu:rolleyes:

size en büyük tavsiyem araç sahiplerinin veya uzun süre kullananların fikirlerini önemseyin. citroen zor satılan veya elde kalan bir marka değildir misal. şubatta C3'ümüzü sattık, satılığa koyduktan 2 gün sonra araç gitti. araç 1.6 benzinliydi bide (lpgsiz). fransızları genel anlamda bende tavsiye etmem. 11 yıl civarı renault tecrübem vardır pek çok modelinden yana. ayrıca citroenlede iyice haşır neşir olduk. 3 yıl mercedesimiz oldu. almanıda fransızıda aynı zaman dilimlerinde kullanan birisi olarak aralarındaki farkları çok iyi biliyorum. renault için hala aynı görüşü savunuyorum, 5 kuruş para vermem onlara, büyük konuşmak namına olmasın ama ALLAH düşürtmesin renault'ya. fransızlar içinden alacağım tek marka citroen olur o da bizim yollarımıza dayanamıyor, çok kibarlar o anlamda. ama param olsa ve almana yetemese citroen alırdım kesinlikle.

Corolla

rica ederim ne demek, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu:rolleyes:

size en büyük tavsiyem araç sahiplerinin veya uzun süre kullananların fikirlerini önemseyin. citroen zor satılan veya elde kalan bir marka değildir misal. şubatta C3'ümüzü sattık, satılığa koyduktan 2 gün sonra araç gitti. araç 1.6 benzinliydi bide (lpgsiz). fransızları genel anlamda bende tavsiye etmem. 11 yıl civarı renault tecrübem vardır pek çok modelinden yana. ayrıca citroenlede iyice haşır neşir olduk. 3 yıl mercedesimiz oldu. almanıda fransızıda aynı zaman dilimlerinde kullanan birisi olarak aralarındaki farkları çok iyi biliyorum. renault için hala aynı görüşü savunuyorum, 5 kuruş para vermem onlara, büyük konuşmak namına olmasın ama ALLAH düşürtmesin renault'ya. fransızlar içinden alacağım tek marka citroen olur o da bizim yollarımıza dayanamıyor, çok kibarlar o anlamda. ama param olsa ve almana yetemese citroen alırdım kesinlikle.

aynen katılıyorum. benimde çok uzun zaman renault ve opel geçmişim vardır. 5 kuruş para verilecek araba değil, 2 model düşük al ama alman-japon arabası olsun. fransızlar bu işi hiç beceremiyorlar. italyanlar ise görünüşe çok değer veriyor, konfor rezillik. ama almanlar ve japonların araçları çok iyi

aynen katılıyorum. benimde çok uzun zaman renault ve opel geçmişim vardır. 5 kuruş para verilecek araba değil, 2 model düşük al ama alman-japon arabası olsun. fransızlar bu işi hiç beceremiyorlar. italyanlar ise görünüşe çok değer veriyor, konfor rezillik. ama almanlar ve japonların araçları çok iyi
bu adam bu işi biliyor yaa :cool:

İki gündür hastayim onun için forumdanda arabalardanda uzak kaldım.kafamdaki sıralama söyle cruze %45 astra %30 c4 %25

o zaman şöyle bir liste yapalım;

*chevrolet cruze 1.6 124 bg design edition manuel 36.811 tl

*opel astra sedan 1.6 115 hp enjoy plus manuel 37.781 tl

*citroen c4 1.6 120 hp confort manuel 37.500 tl

*opel astra hb 1.3 90 hp dizel konfor paketi manuel 39.721

sanırım genel anlamda bu 4'ü kaldı aklınızda. dizel ekonomisi olarak tek seçenek astra hb var bu fiyat aralığında. ama benzinli tercih ederseniz de birbirine rakip olarak cruze ve C4 kalıyor. C4'ün içi benim çok hoşuma gidiyor, özellikle de direksiyonu. ama cruze'da iç tasarım olarak pek yabana atılmayacak cinsten ve kasasının yakışıklılığı herkesin ortak görüşü. sanırım benim tercihim cruze olurdu ama C4'ü de kenara atamazdım. offf benim bile kafam karıştı :D en iyisi siz ikisinide son bi kez daha sürün ve hangisi hoşunuza gittiyse onu alın

c4 alırdım valla bende fransızı sevmem ama dizel olsun diye gider c4 alırdım 5 sene zaten anahtar vurmadan gezersiniz sonrasınıda zaten allah kerim...benzinli araç almak hele 0 almak hiç mantıklı gelmez oldu benzin fiyatları yüzünden lpg bir nebze ama dizel araç gibisi yok...

Haziran a kadar elazig dayım maalesef burda citroen bayisi onun için c4 ü test edemedim

Geri