rica ederim ne demek, yardımcı olabiliyorsam ne mutluC4 tercihlerim arasındaydı ama fransızları tavsiye etmiyorlar zaten hergün fikrim değişiyor tam bu oldu diyorum başka bı modelde gözüm kalıyor bu olsun diyorum soruyorum o çok sıkıntılı diyorlar zor satarsın bulaşma diyorlar kafam çok karışık gercekten bu gidişle ay sonuna kadar alamayacağım herhalde.shumici sana ayrıca teşekkür ediyorum bu kadar ilgilendiğin icin
size en büyük tavsiyem araç sahiplerinin veya uzun süre kullananların fikirlerini önemseyin. citroen zor satılan veya elde kalan bir marka değildir misal. şubatta C3'ümüzü sattık, satılığa koyduktan 2 gün sonra araç gitti. araç 1.6 benzinliydi bide (lpgsiz). fransızları genel anlamda bende tavsiye etmem. 11 yıl civarı renault tecrübem vardır pek çok modelinden yana. ayrıca citroenlede iyice haşır neşir olduk. 3 yıl mercedesimiz oldu. almanıda fransızıda aynı zaman dilimlerinde kullanan birisi olarak aralarındaki farkları çok iyi biliyorum. renault için hala aynı görüşü savunuyorum, 5 kuruş para vermem onlara, büyük konuşmak namına olmasın ama ALLAH düşürtmesin renault'ya. fransızlar içinden alacağım tek marka citroen olur o da bizim yollarımıza dayanamıyor, çok kibarlar o anlamda. ama param olsa ve almana yetemese citroen alırdım kesinlikle.