30 bin Bakımı Yetkili mi özel servis mi ?

Ynt: 30 bin Bakımı Yetkili mi özel servis mi ?

danger link' Alıntı:
Bursa Neskar dan banada 640 Tl fiyat çektiler  046thumbsdown ilaveten hidrolik yağın değişeceğini söylediler. Mantıklı geldi, normal şartlarda Türkiyede 2-3 yıl bir yağın değişmesi gerek diye okumuştum. 30,000 bakımında başka hangi noktaları kontrol etmek gerekiyor, bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar vardır elbet.Aracım dizel.
15 bin bakımına ek olarak mazot filtresi ve fren hidroliği değişir birde üstün körü genel kontroller yapilir ( fren balatası durumuna bakılır vs.)

veysel 44 link' Alıntı:
Ustalar opelin kendi yağını konulmasını söylüyorlar ama Ocak ayında yetkili serviste 30 bin bakımını yaptırdım shell in yağını kullanmışlardı hatta ödeme yaparken çalışana neden shelli kullandıklarını sorduğumda anlaşmalarının o yönde olduğundan bahsetti.
işte kafamı kariştiran yer burasi anlaşmalari hangi yağlaylasa onu öneriyorlar aracımın kaderini yetkili servise bırakmıcağim GM 50 tl lik yağa 100 TL vermektense 92 tl mobil 1 esp 5/30 alirim ki GM izmir po dolumu yağdan daha kaliteli olcağindan eminim.

Kararimi verdim Orjinal parçalari internetten şipariş ettim elime ulaşinca özel serviste aracimin başinda durup bakımını yaptırıcam.
Bakımdan sonra detaylari paylaşirim.Hepinize ayri ayri teşekkür ederim.

Ben şahsen yetkili servise hiç gitmedim , garanti için bu kadar kazıklanmak istemiyorum, araç şu an 18.000 km ve hiçbir sorun yok çok şükür

Bundan önceki aracım da focustu onu da hiç yetkili servise vermedim onda da hiçbir sorun çıkmadı

Garanti bence hikaye, 15.000 bakımına 200 tl verdim , servise sormadım bile 400-500 gibi rakamları vermeyin bence

tolgakeser link' Alıntı:
işte kafamı kariştiran yer burasi anlaşmalari hangi yağlaylasa onu öneriyorlar aracımın kaderini yetkili servise bırakmıcağim GM 50 tl lik yağa 100 TL vermektense 92 tl mobil 1 esp 5/30 alirim ki GM izmir po dolumu yağdan daha kaliteli olcağindan eminim.

Kararimi verdim Orjinal parçalari internetten şipariş ettim elime ulaşinca özel serviste aracimin başinda durup bakımını yaptırıcam.
Bakımdan sonra detaylari paylaşirim.Hepinize ayri ayri teşekkür ederim.
En dogrusu. + servisi isine gelen yagi kullaniyor biri gm oteki mobil vs.
Mobil 5/30 GM yag dan daha kaliteli olduguda bi gercek.

Yari yariya fark var vay be! Gmden parcalari alip disarda yaptrmak en guzeli ama 30 tl iscilik icin az yazik adamlara servisdekiler 200 aliot bence en az 50 tl iscilik verin.

Benim de 3. Bakım geliyor km 30.000 ama 3.bakım yani 45.000 bakımı olacak

1.4 T için hangi yağı almalıyım?

ilk bakımdan sonra özel servis daha mantıklı.. Zaten bir sıkıntı varsa araçta belli eder kendini 2 sene

Acele etmeye gerek yok garantisi bitsin.

ilker öztürk link' Alıntı:
Benim de 3. Bakım geliyor km 30.000 ama 3.bakım yani 45.000 bakımı olacak

1.4 T için hangi yağı almalıyım?
ilk 2 bakımda ne kullanıldıysa öyle devam edin.

sohayli link' Alıntı:
ilk 2 bakımda ne kullanıldıysa öyle devam edin.

ben 2.el adım arabayı ilk 2 bakımı yetkili serviste yapılmış ,servis hangi yağı koymuştur

Geri