Ynt: 30000 Bakım Öneriler
Merhaba Ben de 21.000km de serviste ikinci yıl bakımını yaptırırken bujileri değiştirmedim. Imkanınız varsa bakımı serviste yaptırın, 2. Yıl bakımında yağ ve filtreler dışında sanırım debriyaj ve fren hidroliyidi galiba bunlarda değişiyor. Bildiğim kadarıyla 15-45-75 bakımları yalnız yağ ve filtre 30-60-90bin bakımları biraz dahadetaylı diye biliyorum. Servise yapılacak işlemleri sormanızda yarar var.
TeQuiLaS link' Alıntı:30.000 km daha doğrusu 2. yıl bakımı için bir şey danışmak istiyorum.
Aracın ilk bakımı 1. yıl sonunda 8.500 km'de yapıldı, Aracım şuan 17.500 km'de ve Ekim ayında 2. yıl bakımının yapılması gerekiyor.
opelgm sitesinden malzemeleri sipariş vereceğim. Sizce buji değişimi yaptırmalı mıyım? Yoksa önümüzdeki sene bakımında muhtemelen 30.000 km olacak o zaman değiştirsem sıkıntı olur mu?
Bir de polen filtresi GM ve Motocar arasında çok fiyat farkı var. Ucuz olanı tercih etmeli miyim?
Merhaba Ben de 21.000km de serviste ikinci yıl bakımını yaptırırken bujileri değiştirmedim. Imkanınız varsa bakımı serviste yaptırın, 2. Yıl bakımında yağ ve filtreler dışında sanırım debriyaj ve fren hidroliyidi galiba bunlarda değişiyor. Bildiğim kadarıyla 15-45-75 bakımları yalnız yağ ve filtre 30-60-90bin bakımları biraz dahadetaylı diye biliyorum. Servise yapılacak işlemleri sormanızda yarar var.