33 AD 466

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ynt: 33 AD 466

Aydn link' Alıntı:
Yikama sonrasi ilk gunku haline dondu. Yakinda cam filmi, plakalik iptali ve kucuk gorsel degisiklikler olacak kismetse.

maşallah maşallah...  045thumbsup

araçlarımız ikiz abi emin ol beyaza cam filmi nasıl yakışıyor anlatamam.hele ki sıcak memlekettesin çok artısını görürsün.
plakalık iptalini bende düşünüyorum ama elim deymedi daha bakalım

hatta bir arkadaşımızın açtığı başlık üzerine örnek göndermiştim :) bide karda olunca  045thumbsup makinem az daha kaliteli olaydı tam net olacaktı

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10069.0

Ynt:

Aynen baba bende cam filmini kesin yaptiracam hatta plakalik iptalinide oneririm beyaz ledde takinca bomba oluyor.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Aynen baba bende cam filmini kesin yaptiracam hatta plaka iptalinide oneririm

linkte görüldüğü üzere beyaz çerçeveli plakalıklarımı şimdilik çok seviyo ve yakıştırıyorum abi ama düşünmüyorda değilim aklımda eyvallah

Ynt:

Plakaligi iptal edip ariza yakmayan direncli led plakalik takinca beyaz araba muthis oluyor. Kismetse onumuzdeki zamanlarda uygulayacam resim atarim begenirsen senin icinde fikir olmus olur Ozgun. Ama beyaza ne olsa yakisiyor arkadas :-)

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Plakaligi iptal edip ariza yakmayan direncli led plakalik takinca beyaz araba muthis oluyor. Kismetse onumuzdeki zamanlarda uygulayacam resim atarim begenirsen senin icinde fikir olmus olur Ozgun. Ama beyaza ne olsa yakisiyor arkadas :-)

çok iyi olur abi tam aklımdaki düşünce  greatt

Ynt: 33 AD 466

çok güzel olmuş bende cam filmi yaptırdım araba çok değişti güle güle kullanın

karaoglan link' Alıntı:
çok güzel olmuş bende cam filmi yaptırdım araba çok değişti güle güle kullanın

teşekkür ederim sizde hayırlı olsun keyfini çıkarın :)

Ynt:

Haftaici 1 numara 3M film icin anlastik. 5 yilda garanti veriyorlar film icin ayrica. Bir aksilik cikmazsa taktirdiktan sonra resim atarim yine. Eminim dediginiz gibi araca ayri bir hava katacaktir beyaz olunca.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Haftaici 1 numara 3M film icin anlastik. 5 yilda garanti veriyorlar film icin ayrica. Bir aksilik cikmazsa taktirdiktan sonra resim atarim yine. Eminim dediginiz gibi araca ayri bir hava katacaktir beyaz olunca.

kesinlikle katacaktır fotolarınızı bekliyorum. benim de 3M ama 2 numara. bayide yaptırmıştım 5 yıl garanti aynen. bende tam kaput koruma da var

İlk kez bu aracıma cam filmi yaptırdım içine girdikten sonraki ilk izlenimim neden daha önce yaptırmamışım  :o

Geri