- Konuyu Başlatan
aracnız cok güzel masallah
Bu renk arden mavisi değil
Teşekkürler , arden mavisi değil evet turkuaz mavi asıl rengi ama görenler daha çok arden mavisine benzettiği için konu başlığını öyle yazdım :bir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracnız cok güzel masallah
Bu renk arden mavisi değil
Egzos değil aslında o açık hava filtresinin sesi ama bu aralar sağlam bir egzos sistemi monte etmeyi düşünüyorumMaaşalllaaaaahhh... Allah nazarlardan saklasın Mavişini Heleki o egzos sesine bittim...
Egzos değil aslında o açık hava filtresinin sesi ama bu aralar sağlam bir egzos sistemi monte etmeyi düşünüyorum
Egzos değil aslında o açık hava filtresinin sesi ama bu aralar sağlam bir egzos sistemi monte etmeyi düşünüyorum
he filtre o dimi ben de çok tatlı bir ses istiyorum ama peder de kullanıyor arabayı. o da hiç hoşlanmaz sesten kaldım arada
Uğur araban on numara tam binilicek havada. Maşallah Maşallah bir zamanlar bende bir tane alacaktım arka camları manuel olması , 2 airbag olması ve esp gibi güvenlik donanımların olmaması sebebiyle vazgeçtim. Renk olarak fildişi beyaz renkleri çok hoşuma gidiyordu. Bu arada motor erken kirlenmiş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaşallah aracına arada sırada görüyordum sanki yollarda
Mersinde kendi grubumuz bi ara haberleşelimde oturup çay kahve içelim
Senin araba dizel ama yani benzinli gibi ses almayı bekleme pek ben olsam dizel arabadan turbonun sesini almak için açık K&N hava filtresi takardım motora , araç harika bir ses çıkıyor o şekilde
Eyvallah doğukan arka camların manuel olması en büyük dez avantaj ne yazık ki en araç full model olmasına rağmen arka camların manuel olması esp pek gerekli değil bana
Motor çabuk kirlendi mersinin yolları sağolsun ama daha geçen hafta yıkattım motoru gedizlerde ilk günkü gibi oldu