Bugün saat 4te Renault gürsoyun hemen yanındaki moil petrole doğru giriyordun doğru gördüm sanırım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün saat 4te Renault gürsoyun hemen yanındaki moil petrole doğru giriyordun doğru gördüm sanırım ?
Arabamdaki benzin nasıl 100 oktan oluyor ?
Cevap : 97 Oktan Kurşunsuz Benzin (Opet Full Force) + Würth Oktan Yükseltici
Sonuç , yarış arabalarında kullanılan 100 oktan benzin !
Uğur hocam performans konusunda bir fark oluyormu yada yakıt tüketimine etkisi nedir ayrıca ikk defa görüyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dükkana bundan 1 koli getirdik öyle olunca ilk denemeyi benim arabada yapalım dedim Performans konusunda hafif bir canlanma var evet , tüketim konusunda değişen birşey yok sonuçta 97 oktan benzin ince yakıt olduğu için su gibi tükenir 95 oktana göre
Bu arada mazot içinde mazot iyileştirici var yine aynı markanın ama benzinli kadar performans vermez o daha çok enjektörleri filan temizlemek için bu daha çok benzinli araçların performansını arttırmaya yönelik
Aynı görevi yapmıyor sanırım mazot için olan. Eğer aynı işlevi görüyor sa neden olmasın bir tanede ben alırım . Ama enjektör temizleyici görevi var sadece diyorsun peki bunun yerine direk enjektör temizleyici alıp onu kullansam daha mantıklı olmazmı ¿
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru görmüşsün evet ben seni göremedim ama geçenlerde çarşıda beyaz 1.7 dti gördüm arka camda kocaman megachips yazıyordu o senin araçmı ?