34 GB 216 ~ ASTRA enJOY

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -Ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkatımı cekdı sızın cam cıtalarındakı kutucuklarıda sokmusler , hepıımızınkı aynı durumda sanırsam

aracınız hayırlı olsun doğru tercih yapmışsınız bu arada fotolarda çok şekil.. :)
arkadaşlar o parça pahalı bir parça oldugu için millet te almak yerine başka araçlardan sokuyor .. :)
yada arabayı yıkatırken tazzıklı su o tavan klıpsını sokup fırlatyıyor ayakları kırılıyor...
zaten ayakları ufacık bir şey tazzikli su değdimi hemen krıp atıyor ...

Son düzenleme:
aracınız hayırlı olsun doğru tercih yapmışsınız bu arada fotolarda çok şekil.. :)
arkadaşlar o parça pahalı bir parça oldugu için millet te almak yerine başka araçlardan sokuyor .. :)
yada arabayı yıkatırken tazzıklı su o tavan klıpsını sokup fırlatyıyor ayakları kırılıyor...
zaten ayakları ufacık bir şey tazzikli su değdimi hemen krıp atıyor ...
evet ben arabayı aldıkdan 1 hafta sonra arkadasımda kaldım kapının önuna koymusdum arabayı sabah bır ındım tavan dan sokmusler , ordan opel ın yedek parcacısına gıttım 50 lıra dedıler tanesıne , 4 tanesı 200 tl bende bosver kalsın boyle dedım , ama aklımda sıyah oyun hamuru var , orayı onla doldursam uzakdan yada yukardan bakıldıgında o kadar göze carpmaz..

evet ben arabayı aldıkdan 1 hafta sonra arkadasımda kaldım kapının önuna koymusdum arabayı sabah bır ındım tavan dan sokmusler , ordan opel ın yedek parcacısına gıttım 50 lıra dedıler tanesıne , 4 tanesı 200 tl bende bosver kalsın boyle dedım , ama aklımda sıyah oyun hamuru var , orayı onla doldursam uzakdan yada yukardan bakıldıgında o kadar göze carpmaz..

ben sana özelden msj atıyorum .. .:)

hey maşallah. hem dizel, hem cam tavanlı dana ne olsun ki :) kazasız belasız inşallah.

bizimkilerde niye cam tavan yok. :(2010 1.3 cdti essentia comfort

bırak şimdi far sensöründen hız sabitleyicisine, park sensöründen tam otomatik klimasına kadar her şey var.
en pahalısı da oydu.

opsiyoneldir.

Geri