34 KAD 60 plakalı Gri Corsayı Tanıyanınız Varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YSJ_GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çift taraflı bantı nerde buluruz
ben pratikere bakmıstım ince bişiy cam bantı gibi

benim aradıgım sünger gibi yumusak iki tafafıda yapışkan

+1 çift taraflı bant ewt, jantlar ise hıjyon marka
195/45/16 falken lastikler, fiyat malesef aklımda değil panjuru ise y.dışından bişekilde getirtmişti ama sadece tuzlu bi fiyatı olduğuun hatırlıyorum

çift taraflı bantı nerde buluruz
ben pratikere bakmıstım ince bişiy cam bantı gibi

benim aradıgım sünger gibi yumusak iki tafafıda yapışkan

sanırım yapı marketlerde ya da büyük mağazalarda kolaylıkla bulabilirsin. dediğin gibi hafif süngerimsi iki tarafı da yapışkan ve 1-1,5 mm kalınlında bir bant.

teşekkür ederim sağolun ama plaka hala kafama yatmadı yıkarken filan tazyikli su tutuyorlar, altına su, kar alınca düşmez mi?

için rahat etmezse benim gibi bantın haricindede siyah cam mastik leri war bi katta ondan sürebilirsin..

corsayı soran arkadaş samet ne mi soruyor :D ön panjuru soruyor ;) almak istediği bilgi o çok beğenmişte

sen de sağol kolay gelsin

teşekkür ederim sağolun ama plaka hala kafama yatmadı yıkarken filan tazyikli su tutuyorlar, altına su, kar alınca düşmez mi?

3M in cift taraflı bantları var yanlış hatılamıyorsam 30 kg kadar çekeri vardı, yani bizim 250 gr lık plakalara hiç bir şey olmaz :) benim plakalar yaklaşık 1 yıldır bant ile duruyor, bir yaz ve bir kış geçirdi, Maaşallah diyelim, kıpırdamıyor bile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri