34 KDS 17 birazcık toplanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
01mo0.jpg

02mr7.jpg

03ru6.jpg

04ib3.jpg

Allah yardımcınız olsun Yavuz abi anlaşılan efsane elden geçiyo inş. istediğinizi elde edersiniz Yavuz abi ;) kolay gelsin :)

Serkanla yardıma gelicez haftaya 1-2 vida da sıksak yardım etmiş olucaz..

Yavuz abi naptınız siz bu arabaya,bozulmasın diye 9 ay boyunca tuzlu suyamı yatırdınız?:)Paslanmadık yeri kalmamış makinanın.Pimp My Ride muhabbetine dönmüş olay zaten,tanınmaz hale sokmuş Oki arabayı.Fotoğrafladığınız gibi video da çekin güzel olur youtube.com dan fln izleriz.

Yavuz abi naptınız siz bu arabaya,bozulmasın diye 9 ay boyunca tuzlu suyamı yatırdınız?:)Paslanmadık yeri kalmamış makinanın.Pimp My Ride muhabbetine dönmüş olay zaten,tanınmaz hale sokmuş Oki arabayı.Fotoğrafladığınız gibi video da çekin güzel olur youtube.com dan fln izleriz.

Nasıl olsa toplanacak diye paslanmasını,çürümesini pek sorun etmedim Aytaçcım;) Aslında niyetim sıfıra kadar inmekti ama o şekilde maliyet çok yükseliyordu.Bu şekilde olması daha iyi oldu çünkü o pas ve çürükler sadece ön tarafta var.Sonuç güzel olacak.İşin en keyifli kısmı toplanma aşaması olacak,sabırsızlıkla bekliyoruz

Geri