- Konuyu Başlatan
Ynt: 3d bagaj havuzu kullanan var mı ?
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar verdik bakalım spariş saolun
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar verdik bakalım spariş saolun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süt mü en büyük kabusum çok şükür şimdiye kadar başıma gelmedi special_prayer special_prayerperionur link' Alıntı:Daha önce başıman gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Eski aracım bravoda bagajıma süt döküldü ve iğrenç bir koku kapladı arabayı. Döşemeyi söktük, iki defa yıkattım, stepnenin altını da yıkattım. ancak 1 yıl kullandığım aracımı o koku ile sattım. Bu bana büyük bir ders oldu ve astram için hemen bagaj havuzu aldım. Benim alığım bagaj havuzunun üstü döşeme renginde bezden kaplama, ancak altı kauçuk ve kenarları seddeli. aracın orjinal görüntüsünü hiç bozmuyor. aracım memlekette olduğu için fotoğrafını paylaşamıyorum.
Bence olmazsa olmazlardan biri bagaj havuzudur.
estafurullah belki konuyu açan arkadaşına yarar kardeş mumkunse resım ve fıyat atarmısın pm e ?legendsforever link' Alıntı:Arkadaşlar konu ile alakası belki olmayacak ama 3d paspas takımı var elimde ve kullanmıyorum. Satın almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
Not : 1 ay kadar kullandım.
Konuyu açan arkadaşın affına sığınıyorum.
perionur link' Alıntı:Daha önce başıman gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Eski aracım bravoda bagajıma süt döküldü ve iğrenç bir koku kapladı arabayı. Döşemeyi söktük, iki defa yıkattım, stepnenin altını da yıkattım. ancak 1 yıl kullandığım aracımı o koku ile sattım. Bu bana büyük bir ders oldu ve astram için hemen bagaj havuzu aldım. Benim alığım bagaj havuzunun üstü döşeme renginde bezden kaplama, ancak altı kauçuk ve kenarları seddeli. aracın orjinal görüntüsünü hiç bozmuyor. aracım memlekette olduğu için fotoğrafını paylaşamıyorum.
Bence olmazsa olmazlardan biri bagaj havuzudur.
cevabını bekliyorum arkadaşımlegendsforever link' Alıntı:Arkadaşlar konu ile alakası belki olmayacak ama 3d paspas takımı var elimde ve kullanmıyorum. Satın almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
Not : 1 ay kadar kullandım.
Konuyu açan arkadaşın affına sığınıyorum.