Ynt: 3d bagaj havuzu kullanan var mı ?
İyi bir şeye benziyor, fiyatı da uygun gibi, bir ara operasyonu yapmak lazım yaz gelmeden, gözüm tuttu.wave61 link' Alıntı:hocam sıralıyorum
- bire bir uyuyor araca kesinlikle milim boşluk yok benim araçta serviste satılanlarda var ama !
- Koku nun k sı yok bakın burun dayayarak kokladığım halde sıfır koku ile gelmişti çok şaşırmıştım
- Malzeme yumuşak ve kaliteli üzerinize koyduğunuz şeyler kaymıyor bagajda oradan oraya
- Kaliteli ve yumuşak malzeme şu ana kadar deformasyon yok .. Zaten bagaj havuzu hocam bu yani ne yaparsan kırılmaz bir malzeme çok esnek...
-Özerinde çocuk arabası hep bagajda benim misal arabanın demir ve sert plastik kısımları o kadar sürtmesine rağmen ufak tefek iz yapmış havuzda çok önemisz benim için.. Ben pişman olmayacağınızı düşünüyorum...
- Servis aracı ilk aldığımda bunun sert plastiğini 120 TL ye indirim li verelim , size özel dediler bunun yanında o ürün 20 lira etmez bence çünkü sert plastik ve boşluk var bagajda onda ...
- Öründe bunun aynısı bendeki bakınız arkadaş da oradan almış zamanında ve fiyat hala aynı ! http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=7100.0