3M dinoc mat carbon -istanbul garaj-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tholl-ga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel olmuş gibi gözüküyor ama iş bitince dışarıdan çekilince Fotoraflar bakalım nasıl gözükücek merakla bekliyoz yenilerini emeğine sağlık arkadaşım.....

güzel olmuş.. fakat arkadaşlarında dediği gibi orta konsol kısmınıda eğer yaptırabilirsiniz şu mat beyaz duran yer 10 numara gözükeceğini düşünüyorum...
güle güle kullanın.... tek olumsuz eleştirim kapı direkleri konusunda onlarda belki ışık yansımasından kötü duruoyr olabilir detaylı foto lazım...

bob iş başında :D
farları merakla bekliyorum :)

On panjur ve aynalar cok guzel Tolga abi uzaktan cekimleri cok merak ediyorum ...Direksiyona da hasta oldum orta konsolu kaplatirsan bence cok abarti olabilir :) Masallah ...

Çok güzel işçilik yapan arkadaşların ellerine sağlık. Yeni fotoğrafları bekliyoruz.

Ahmet Altınçubuk

arkadaslar benim aracım astra h elegance.goguslukteki butun maun kaplamalar,direksiyon suanda corsada gordugunuz sekilde.izmirde yaptırmak isteyen varsa iletişim kurabiliriz.

Herkes bi şeyler sormuş bi soru da ben soruyum :)

Farların içini kaplama mı yaptınız yoksa boya mı? Isınınca bi sorun çıkmazsa ben de düşünüyorum....

malzeme harikaymış.çok şık bir görüntü vermiş uygulanan yerlere.

Herkes bi şeyler sormuş bi soru da ben soruyum :)

Farların içini kaplama mı yaptınız yoksa boya mı? Isınınca bi sorun çıkmazsa ben de düşünüyorum....
açtık piano black boyadık

Geri