3M dinoc mat carbon -istanbul garaj-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tholl-ga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ıstanbulda olsaydım sırf bu iş ustune dukkan acardım bızım burlarda böle işlere talep yokkı :(:(:(:(

vallaha arkadaşım bu bahçelievlerde tam olarak nerde onu bi öğrensek =)

Arkadaşlar size ben şöyle tarif edeyim tolga ile birlikte ara sıra bende gittiğim için biliyorum. Yeni bosna yı biliyorsunuz. Yan yola girip devam ediyorsunuz. Yan yoldan hava alanı istiakametine doğru giderken bir opet ve hemen onun arkasında tam sağa dönüş var. Ama geçer geçmez tam bitişik bir dönüş giderken dikkatli olun orayı kaçırmadan içeriye giriyorsunuz. Tekrar sağ yapıp yolu takip ediyorsunuz. Rampa yukarı tırmanırken 2. veya 3. sokaktan sola içeriye dalıyorsunuz 100 mt falan içeride solda kalıyor. Oraya kadar gittikten sonra tam yerini sorarsanız daaha rahat ulaşırsınız.

kapidirek4.jpg

bende bunun aynısını yaptırmak istiyorum zaten direkler bizim vectralarda siyah değişen bir şey olmaz sadece daha güzel bir görüntüsü olur birde direksiyon kumandasını çok beyendim ayrıca farlarda çok güzel olmuş benim faarlarda da matmı piyano siyahımı diye çok arada kalmışdık ama aracın rengi açık olduğu için ben mat ı tercih etmişdim

araç çççok güzel olmuş nazar değmesin ama bunca şeyin yapılmasında esas en çok yakışan arabanın kendi rengi araba siyah olduğu için carbonla çok güzel bir uyum sağlamış orjinal gibi duruyor şunu kırmızı yada beyaz bir arabaya yapsanız belkide hiç beyenmezdik

arkdasım çok guzel olmus gozuktugu kadar ıscılıkte cok gusel olmus cunku bu kaplama cok lanet bısey ben aynı kaplamayla arabayı komple kapladım :) gorenler bır kere daha bakıyor ama kaplanana kadar canım cıktı hayırlı olsun ...

arkdasım çok guzel olmus gozuktugu kadar ıscılıkte cok gusel olmus cunku bu kaplama cok lanet bısey ben aynı kaplamayla arabayı komple kapladım :) gorenler bır kere daha bakıyor ama kaplanana kadar canım cıktı hayırlı olsun ...

resım koyabılırmsın ?

C:\Documents and Settings\iLer\Belgelerim\Resimlerim\big_19461377yeh.jpg

moralinizi bozmak gibi olmasın ama ebayda metresi 10 dolar bu 3m di-noc ların, ayrıca uygulamasıda oldukça basit;) neyse güle güle kullanın

Geri