3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)

IGO 8 in linkini verebilecek bir arkadaş yokmu?

kaptan ben sana windows yazılımını sorucam update.exe dosyasını nerden bulailirim yada içindemi navigasyonun arayüz değişikiği yapmak istiorum yeni aldım cyclonu yardımcı olursan sevinirşm

Slm Hakan Bey
igo primonun son versiyonunun linkini bende alabilir miyim?
Yardımlarınız için teşekkürler

herkese iyi akşamlar. ben verdiğiniz linkteki primoyu indirdim. primo ve update adında 2 adet sıkıştırılmış dosya yükledim. acaba şuan ne yapmalıyım? nasıl yükleyeceğim yardım edermisiniz? teşekkürler

arkadaslar havada kalan sorular olmus...ben de bu yazılımı yuklemek ve guncellemelerı yapmak ıstıyom...var mı soyle vıdeolu anlatımla bızı yonlendırebıleck bı babayıgıt acaba???

hakan bey selam..ben de cyclone nagıgasyonumda ıgo8 ya da ogo promo kullanmak ıstıyom...sızden rıcam bu dosyaları ındırebılecegım sıteyı ya da mumkunse dosyaları vermenız...ayrıca ltf yazar mısnız hangısı daha ayrıntılı,dogru ve daha hızlı ve arayuzu daha kolay...sız hangısınız onerıyosanız onu yuklemek ıstıyom...ltf acıl donus yaparsanız cok sevınırım tşk...

iyi günler ıgo8 ve ıgo primo dosyalarını nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

rcpgcn link' Alıntı:
iyi günler ıgo8 ve ıgo primo dosyalarını nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

BUG֜N YARIN PAYLAşIRIM....  dancee

Elimde 3 ude mevcut ama sadece primo2 ubload ettim mesajla gonderdim yukleyebilirsiniz

Geri