Ynt: 3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)
Bülent Bey bahsi geçen programların linkini rica ediyorum
teşekkürler
Bülent Bey bahsi geçen programların linkini rica ediyorum
teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Bey bende portatif Navitech QX512 navigasyon vardı.. navigasyonu güncelleyerek içindeki dosyayı usb den arabamdaki cyclone navigasyona attım fakat çalıştırmadı.. bi çözümü varmıdır?BÖLENT link' Alıntı:bravoo bravoo
enjoy6767 link' Alıntı:Bülent Bey bende portatif Navitech QX512 navigasyon vardı.. navigasyonu güncelleyerek içindeki dosyayı usb den arabamdaki cyclone navigasyona attım fakat çalıştırmadı.. bi çözümü varmıdır?
Bu arada elinizde varsa Igo8 ve Igo Primo Linki de gönderirseniz.. şimdiden thnxx
EnginBERK link' Alıntı:Bülent Bey bahsi geçen programların linkini rica ediyorum
teşekkürler
Gönderdim arkadaslarHanika link' Alıntı:Merhabalar Bülent Bey bende alabilirmiyim link size zahmet. Teşekkürler
Linkleri aldım thnxx .. Güncelleme yaparken hangi dosyaları değiştirmemiz gerekiyor?BÖLENT link' Alıntı:Gönderdim arkadaslar
Gonderdim ozdemir. bravooOGOKTAS link' Alıntı:Merhaba Bülent abi ; sanirim bu baslik altinda 3 farkli navigasyon paylasimi var. Benim icin yalnizca bir program yeterli. Sen hangisini onerirsin ve buna ait linki gonderebilirsen sevinirim
BÖLENT link' Alıntı:Gonderdim ozdemir. bravoo
045thumbsupumit43 link' Alıntı:Bülent abi zahnet olmazsa bende link alabilirmiyim şimdiden teşekkürler