3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)

birde şunu sorayım...
cyclone da ekran ışığı ayarı yokmu...
çok güzel temalar hazırladım... gündüz harika... ama gece olunca ekranı kapatmak zorunda kalıyorum... insanın gözünü mahvediyor... bir arkadaşta kısılıyodu sanırım...

budoka link' Alıntı:
birde şunu sorayım...
cyclone da ekran ışığı ayarı yokmu...
çok güzel temalar hazırladım... gündüz harika... ama gece olunca ekranı kapatmak zorunda kalıyorum... insanın gözünü mahvediyor... bir arkadaşta kısılıyodu sanırım...
Ekran ayari yok.
Farlar yaninca cok az kısılır  ekranin isigi.

B֜LENT link' Alıntı:
Ekran ayari yok.
Farlar yaninca cok az kısılır  ekranin isigi.
bende hiç bi kısılma olmuyor... bir arkadaşın videosunu izlemiştim... onda bariz kısılıyodu ekran ışığı

Selamlar lütfen igo primonun en son versiyonunu yollar mısınız. daha önce gönderilen rapidshare dan yükleme yapılamıyor.
ve nasıl yükleyeceğimi kısaca anlatır mısınız ?

milyoncubaba link' Alıntı:
Selamlar lütfen igo primonun en son versiyonunu yollar mısınız. daha önce gönderilen rapidshare dan yükleme yapılamıyor.
ve nasıl yükleyeceğimi kısaca anlatır mısınız ?
Sanirim size link gondermistim. Elimde başka link mevcut değil.

Gectigimiz gunlerde astrami sattiktan sonra dun kendime insignia aldim, astramin uzerinde don't panic yazilimi vardi, belki alistigimdandir oldukca guzeldi, hizli aciliyordu, aldigim aracin uzerindeki programin adini tam bilmiyorum ama program nedense tam turkce degil, ingilizce yazilarda var, mumkunse bende linki alirsam aracima yuklemeye calisacagim. Astramda cyclone oldukca guzeldi, cd arac cd calarina takiliyordu, bu aracta cd icin torpido gozunde kocaman bir kutu koymuslar, ayrica geri gorus kamerasi geceleri astrada cok netti, bu aracin o kadar net degil :'(

Emrah82 link' Alıntı:
Gectigimiz gunlerde astrami sattiktan sonra dun kendime insignia aldim, astramin uzerinde don't panic yazilimi vardi, belki alistigimdandir oldukca guzeldi, hizli aciliyordu, aldigim aracin uzerindeki programin adini tam bilmiyorum ama program nedense tam turkce degil, ingilizce yazilarda var, mumkunse bende linki alirsam aracima yuklemeye calisacagim. Astramda cyclone oldukca guzeldi, cd arac cd calarina takiliyordu, bu aracta cd icin torpido gozunde kocaman bir kutu koymuslar, ayrica geri gorus kamerasi geceleri astrada cok netti, bu aracin o kadar net degil :'(
Bende olanlari mesaj attim size. 

Aracımın garantisine sıkıntı çıkarmayacağını bilsem ben navi anlamında ne yapacağımı biliyorum ama şu garanti dedikleri olay baya bi kafamı kurcalıyor. Çok ihtiyacım olmasına ve istememe rağmen uzak duruyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Aracımın garantisine sıkıntı çıkarmayacağını bilsem ben navi anlamında ne yapacağımı biliyorum ama şu garanti dedikleri olay baya bi kafamı kurcalıyor. ևok ihtiyacım olmasına ve istememe rağmen uzak duruyorum.
Garanti hikaye abii. Sen takil kafana gore. 
Cyclone mi var sende.

Geri