Ynt: 3'ü 1 Arada (Igo8, Igo Primo, Teleatlas)
Teşekkürler sn hakan , ben de deneyip ayrıntıları paylaşırım
[/quote]
rica ederim, teleatlas kullanmış biri olarak
sizin de izlenimlerinizi merakla bekliyorum
[/quote]
İGO8 Primo yükledim ama deneme şansım olmadı. ancak mart 2011 igo8 i yaklaşık 150 km kadar denedim. Öncelikle teleatlas'a göre harita daha ayrıntılı örneğin teleatlasta sokak isimleri çıkmıyordu kavşaklarda sapıtıyordu.Am igo8 de ilçelerde bile ayrıntılar gayet güzel.beni her istediğim yere götürdü Ve şu bahsedilen sinyal kopmasını hiç yaşamadım.Ben ce kullanılabilir cyclone ile gelen mevcut yazılımdan bir adım önde.İgo8 primo yu da deneyip payşaırım.İgo 8 primo daha ayrıntılı extraları var gibi ancak 2010 sürümü olması kötü daha güncel bir sürüm fena olmaz.
HaKaN link' Alıntı:[quote author=hipokratim link=topic=2234.msg51794#msg51794 date=1318968586]
[quote author=HaKaN link=topic=2234.msg51731#msg51731 date=1318960013]
ayrıca yakından ilgilenenlere özel mesaj gönderdim
iletileri kontrol etsinler
Teşekkürler sn hakan , ben de deneyip ayrıntıları paylaşırım
[/quote]
rica ederim, teleatlas kullanmış biri olarak
sizin de izlenimlerinizi merakla bekliyorum
[/quote]
İGO8 Primo yükledim ama deneme şansım olmadı. ancak mart 2011 igo8 i yaklaşık 150 km kadar denedim. Öncelikle teleatlas'a göre harita daha ayrıntılı örneğin teleatlasta sokak isimleri çıkmıyordu kavşaklarda sapıtıyordu.Am igo8 de ilçelerde bile ayrıntılar gayet güzel.beni her istediğim yere götürdü Ve şu bahsedilen sinyal kopmasını hiç yaşamadım.Ben ce kullanılabilir cyclone ile gelen mevcut yazılımdan bir adım önde.İgo8 primo yu da deneyip payşaırım.İgo 8 primo daha ayrıntılı extraları var gibi ancak 2010 sürümü olması kötü daha güncel bir sürüm fena olmaz.