3'ü birarada;led projesi,kapı çıtalarına folyo ve jant boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbderen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısınız da beni bu parçaların sökülüp takılması düşündürüyor. sökmeden kaplanması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

folyo kaplama işi yapılırken sadece ve sadece CD yazan küçük kısım yerinden sökülmüştür (ön kapı bantlarındaki bütünlük bozulmasın diye).onun haricinde en ufak bir parça sökme-takma işi yoktur.

Tüm parçalar araç üzerinde folyo ile kaplanmıştır.tabiri caizse anahtar değmemiştir.

folyo kaplama işi yapılırken sadece ve sadece CD yazan küçük kısım yerinden sökülmüştür (ön kapı bantlarındaki bütünlük bozulmasın diye).onun haricinde en ufak bir parça sökme-takma işi yoktur.

Tüm parçalar araç üzerinde folyo ile kaplanmıştır.tabiri caizse anahtar değmemiştir.

teşekkür ederim. iyi günler...

folyoyla ilgili bir bilgi veriyim, güneş alana yerler zamanla sertleşiyor ve kırılmaya başlıyor. Rüzgara maruz kalan kısımlarda aynı şekilde kırılıyor ve yırtılıyor.
Fotoğrafları telefondan göremedim ama merak ettim, özellikle de ledleri :) en kısa zamanda bakacağım.

bende de vectra b var araç beyaz renk kapı çıtaları siyah.. bende onları beyaz yapmayı düşnüyorum..

birde ön ve arka tampondaki o siyah parçalarada çekicem ama çok kıvrımlı..

bu led ışığı bir de arkadan gelenlere sormak lazım gözlerini alıyor mu diye...bana oldukça parlak geldi.

resimde öyleymiş gibi gözüküyor.ama dikkat ederseniz park ve fren lambaları bile olduğundan çok parlak çıkmış.

direk ışık kaynağını (ledleri) görseniz dediğiniz çok doğru.insanın gözünü alır.(ki böyle olsa kesinlikle yapmam.)ama bu projede yansıma kullanıldığı için çıplak gözle yakından bile baksanız,gözlerinizi rahatsız edecek bir durum yok.

folyolarla jantları ben çok begendim güzel olmuş ellerinize saglık

03"ü yeter abi ;)
Allah kaza bela vermesin astranın maşallahı var.
Sanırım "çay" sanayi sitesinden resimler ?

Frene basınca yanan led dikkatimi çekti. bunun için elektrigi nasıl aldınız acaba...

Geri