Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne zaman istersen kardeş bende keçiörende sayılırım altınparkın orda oturuyorum doğma büyüme keçiören sanatoryumda yaşadım mantar led ve dirençleri alın buyrun gelin yapalım vakit geçmiş olur pm den ulaşırsanız daha detaylı konusuruz
ne zaman istersen kardeş bende keçiörende sayılırım altınparkın orda oturuyorum doğma büyüme keçiören sanatoryumda yaşadım mantar led ve dirençleri alın buyrun gelin yapalım vakit geçmiş olur pm den ulaşırsanız daha detaylı konusuruz
Keçiörendeymiş ya herkes Bende Keçiörene yakınım Dışkapı Ziraat mahallesi. Bİr pazar botanik parkta beraber çay içelim. İsteyenlerin ledlerini de takarız
Keçiörendeymiş ya herkes Bende Keçiörene yakınım Dışkapı Ziraat mahallesi. Bİr pazar botanik parkta beraber çay içelim. İsteyenlerin ledlerini de takarız
Halı sahaların orada geniş alan var araçları oraya çekeriz. Ben size taze çay getiririm Malzemeleri ayarlar montajı beraber yaparız. Güzel bir haftasou etkinliği olabilir. Gelecek hafta Cumartesi ya da Pazar günü yapalım bir ankara buluşması.
Konu eski ama resimler gitmeseydi iyi olacakti hepsi silinmis.Vites alti ledi bazilari cakmaktan almis bazi arkadaslar soketten bahsetmis .2013 business 1.3 benim araba soket varmidir ? Baglantiyo nasil yapabilirim?