4. Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4. Ankara Buluşması

madmax50  kardeş telefon falan varsa pm atarsan buluşmada yer tarifi alırken iyi olur

evet bir telefon numarası olursa çok  iyi olur gerçekten

yakın olan arkadaşlar varsa armadanın otoparkında buluşup oradan gidebiliriz.  daha rahat olsun derseniz aştinin karşı yolunda yolun kenarında buluşabilir, ordan gideriz.

gogoank link' Alıntı:
yakın olan arkadaşlar varsa armadanın otoparkında buluşup oradan gidebiliriz.  daha rahat olsun derseniz aştinin karşı yolunda yolun kenarında buluşabilir, ordan gideriz.

Aşti tarafına yakınım ben. Yolun karşısındaki taksi durağında buluşabiliriz (Emek taksi ismi sanırım).

zeybek35 link' Alıntı:
Aşti tarafına yakınım ben. Yolun karşısındaki taksi durağında buluşabiliriz (Emek taksi ismi sanırım).

taksi durağının ismini bilmiyorum ama doğru yerden bahsediyoruz. oradan çıkarız birlikte.

abooo ben size benim arabadaki şerit led ile ilgili foto atacaktım unuttum neyse buluşmaya daha varmış kaçmadı tren

gogoank link' Alıntı:
taksi durağının ismini bilmiyorum ama doğru yerden bahsediyoruz. oradan çıkarız birlikte.
hangi durak metronun dibindeki mi bende o tarafatan geliyorum

ya ben sincanda oturuyorum istanbul yolundan geleceğim ankamaal ın ordaki köprüden dönöyoruz sanırım doğru mudur

adRe J link' Alıntı:
ya ben sincanda oturuyorum istanbul yolundan geleceğim ankamaal ın ordaki köprüden dönöyoruz sanırım doğru mudur
doğru ordan samsun istikamtine döneceksiniz

evet peki orda naviye güveneceğiz gerisi için demekki peki parkın yakınlarında biryerdemi halısahalar görebilirmiyiz park ettiğiniz araçlarınızı :)