4. Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 4. Ankara Buluşması

Arkadaşlar ilk mesajda haritada buluşma yeri görünüyor. Navigasyonla çok rahat bulabilirsiniz. Eğer bulamazsanız telefon numarası için bana mesaj atın. Pazar günü telefonda yardımcı olurum.

daos009 link' Alıntı:
hangi durak metronun dibindeki mi bende o tarafatan geliyorum

evet aşti metro durağının dibinde olan taksi durağı. saat 12:30 da orada buluşacağız. oradan gideceğiz. gelirseniz pm den numaramı göndereyim.

gogoank link' Alıntı:
evet aşti metro durağının dibinde olan taksi durağı. saat 12:30 da orada buluşacağız. oradan gideceğiz. gelirseniz pm den numaramı göndereyim.

Arkadaşlar beni de yazın listeye. Yüksek lisans bitirme projemi yetiştirmem gerekiyor eğer ki pazar öğlene doğru hedeflediğim noktaya gelebilirsem ben de katılırım sizlere.
Akşama kadar kalamasam da 1-2 saat geçiririz birlikte.

Gökhan Bey, cep telefonunuzu bana da gönderebilir misiniz? Katılabilecek olursam, metronun oradaki taksi durağına ben de gelirim :)

chiv link' Alıntı:
Arkadaşlar beni de yazın listeye. Yüksek lisans bitirme projemi yetiştirmem gerekiyor eğer ki pazar öğlene doğru hedeflediğim noktaya gelebilirsem ben de katılırım sizlere.
Akşama kadar kalamasam da 1-2 saat geçiririz birlikte.

Gökhan Bey, cep telefonunuzu bana da gönderebilir misiniz? Katılabilecek olursam, metronun oradaki taksi durağına ben de gelirim :)

gönderdim.

gogoank link' Alıntı:
numaranızı gönderir misiniz bende orada olmaya çalışacağım.

Prof. fotoğraf makinesi olan varsa getirsin arkadaşlar :) Güzel pozlar yakalarız :)

chiv link' Alıntı:
Prof. fotoğraf makinesi olan varsa getirsin arkadaşlar :) Güzel pozlar yakalarız :)

Aman fotoğraf çekmeyi unutmayın.  dancee
Muhtemelen Ankara rekoru kırılacak.  14alkiss

Ynt:

gogoank link' Alıntı:
taksi duraginin ordan bende gelirim. 12.30 da mi

İstanbul yolumu daha yakın yoksa eskişehir yolumu sincandan geleceğim inş hangi yoldan daha rahat ulaşabilirim