Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çiçekliköy kaç km konak merkezden çok uzak değilse gelebilirim bende hepinizle tanışmak istiyorum arkadaşlar. birde paıntball ws belirli bir ücret vardır fiyatlandırma nedir
Arkadaşlar mekan değişti.Daha öncedende bizim gittiğimiz ve İzmir'de bir çok arkadaşın bildiği Güzelbahçe- Floryalı'ya aldık buluşmayı.Dışarıda mangal yakmak vs. cidden zor olucak kişi sayısıda artınca + mekan gibi olmaz.Burada isteyen rakısınıda içer denize karşı mezesinide yer mangalımız hazır olucak.Mekanda ben yer ayırtıcam.Fiyatlar çok yüksek değil etin kilosu 36 tl Tavuğun 18 tl.
Biz en son gittiğimizde 10 kişi mezeli içkili + masada et kalmıştı 215 tl hesap ödemiştik.Grup olunca dahada uyguna geliyor..Hadi bakalım yokmu başşka gelennnn
floryalımı kardeşim kesinlikle dogru tercih en son senle orda yellendirmiştik herhalde buranın bir güzel yanı ister eti kendiniz istersenizde pişirte biliyorsunuz ama biz yelleriz herhade bende geliyorum