4 EYLÜL Adana-Mersin İftar Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düşük bi ihtimalde olsa gelmeye çalışacağım,5inden sonra olsa büyük ihtimal olurdu ama başka zamana inşallah görüşürüz.

gelin gelin ;)

Ben büyük bir ihtimalle gelirim de mersinden katalıcak kimse yoksa adana içinde bi yerde yapmamız daha uygun olmaz mı?

ya ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz?? !!! konu buraya taşınmadan daha doğrusu açılmadan önce herkes eee hadi artık bir tarih belirleyin,eee nerde buluşalcaz bilmem ne denip duruluyordu..şimdi de kimseden çıt yok yaaa :mad:

ya ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz?? !!! konu buraya taşınmadan daha doğrusu açılmadan önce herkes eee hadi artık bir tarih belirleyin,eee nerde buluşalcaz bilmem ne denip duruluyordu..şimdi de kimseden çıt yok yaaa :mad:

+10000000 katılıyorum :mad:

bende katılıyorum ama kesin bir tarih ve yer belirlenince sayının artacağını düşünüyorum.

bende katılıyorum ama kesin bir tarih ve yer belirlenince sayının artacağını düşünüyorum.

tarih ve yer belli zaten konunun başında yazıyor.

ORGANİZASYONU TARSUSDAKİ ŞELALE YOLUNDA GÜZEL NEZİH BİR ORTAM OLAN YILDIRIMLAR RESTAURANT TA GERÇEKLEŞTİRMEYİ PLANLADIK.

AİLELERİMİZLE TOPLANABİLECEĞİMİZ DÜZGÜN BİR YER.
ADANA VE MERSİNE DE YAKIN FİYAT KONUSUNDA DA UYGUN MENÜ ŞEÇENEKLERİ VAR.

ÖRN; 1,5 ızgara
salata
iftar tabağı
çorba
kola
tatlı
hepsi 15 TL ŞEKLİNDE MENÜLERİ VAR.

tarih falan hepsi belii..!!! :mad:

adana mersin pek bir zayıfkalmıs bu konuda arkadaslar bence biraz daha gayret edilmeli

Geri