çok doğru söylüyorsun Serdarcım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayretten kastınız ? mekanı gördük inceledik en uygun yeri bulmak için uğraştık, tarsus gibi bi yer dedikki adanadakinede mersindekinede aynı uzaklıkta olsun başka ne oılabilir mesela örnek verirsen bizede fikir oluradana mersin pek bir zayıfkalmıs bu konuda arkadaslar bence biraz daha gayret edilmeli
hayır serdarcığım cümlemimi yanlış kurdum anlayamadım ben sana bişey demiyorum sadece bir fikrin varsa söyle inan başka bişey gelmiyor aklımıza dün mekana yakın bir yerdeydim reklam yapar gibi mekana gidip resimlerini çekmekte işime gelmedi açıkçası başka bi önerin varsa söyle bizde o gelirim gelirim diyenleri getirmek için kullanalım onu söyledim yoksa tabiki seninde yardımcı olmak istediğini anladım.bizler ankarada bu katılımlarla cok güzel ve kalıcı dostluklar edindik sizleride öyle görmek isteriz bir aile gibi
Serdar'a yerden göğe kadar katılıyorum...bizler ankarada bu katılımlarla cok güzel ve kalıcı dostluklar edindik sizleride öyle görmek isteriz bir aile gibi