4 mevsim diye bir lastik olamaz ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
michelin energy 4 mevsim lastik kullanıyoruz hiç sıkıntı çekmedim kar yağmur güneş farketmiyor her türlü gideri var
4 mevsim diye aldık bilmiyorumEnergy yanılmıyorsam yazlık lastik.Eskiden bende sizin gibi düşünürdüm ama görev yaptığım yerde kışlar öyle sert geçiyor ki lastiğin farkını anlıyorsunuz.Önceki lastiğimde energy idi ve karda buzda çok badireler atlattım.Kış lastiği alınca sanki başka bir araç, abartmayım ama 4x4 bir araca geçmişim gibi oldu.Yazlık lastikte kışlık lastiğin kışın yaptığından fazla başarımı yazın sunuyor.Bunu anlamak için o şartlarda yaşamak gerek cidden, o yüzden sizede hak veriyorum...
şu yaşıma kadar şunu öğrendim all in one yada ikisi bir arada üçü bir arada olan araçlar gereçler ürünler üç beş işi aynı anda yapan ürünlerin hiç biri yaptığı hiç bir işi tam anlamıyla profesyönelce yapamıyor bütün işleri yarım yamalak yapıyor..
4 mevsim lastiklerde öyle ne kışın karda kışda tam performans sergiliyor nede yazın çok sıcakda..