Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 Mevsim mi ? Yoksa Yazlık ve Kışlık ayrı Lastik mi tercihiniz ?
Dün serviste aynı muhabbeti yaptık ve ortak karar olarak ıslak ve kuru zemin lastiğine karar kıldık. Yol tutuşu ve turkiye şartlarına uygun bir lastik tipi...
şu yaşıma kadar şunu öğrendim all in one yada ikisi bir arada üçü bir arada olan araçlar gereçler ürünler üç beş işi aynı anda yapan ürünlerin hiç biri yaptığı hiç bir işi tam anlamıyla profesyönelce yapamıyor bütün işleri yarım yamalak yapıyor..
4 mevsim lastiklerde öyle ne kışın karda kışda tam performans sergiliyor nede yazın çok sıcakda..
olay budur Hakan hakli..
yazlik lastik ve kislik lastik olarak kullanilmasi cok daha avantajli. diger yandan sök tak masraflarindan bahsedilmis.lastik degistirmek yarim saatlik is neden lastikciye para ödeyesinki.olasi balans bozuklugunda zaten balans ayari icin hangi lastik olursa olsun ücret ödeyeceksin.
Aracı aldığımda üstünde gayet dişleri kalın ama, sert 4 mevsim olarak nitelendirebileceğim bir lastik sınıfı vardı. Hem karda kullandım ki; başka araçların zincirle çıktıkları rampalarda, hemde yazın Muğla civarlarında gezdim. Hiçbir sorun yaşamadım...
Aracı aldığımda üstünde gayet dişleri kalın ama, sert 4 mevsim olarak nitelendirebileceğim bir lastik sınıfı vardı. Hem karda kullandım ki; başka araçların zincirle çıktıkları rampalarda, hemde yazın Muğla civarlarında gezdim. Hiçbir sorun yaşamadım...