4.viteste vites topuzu titremesi

AstraJ2017

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar 2017 j kasa Astra 115 hp 1.6 benzin/lpg edition plus aracım var. 2017 kasım ayında 0 km olarak aldım.Ancak 1000 km den sonra araç 4.viteste 70 km hızı geçince vites topuzu net olarak titriyor. Araçta bir titreme yada performans düşüklüğü olmuyor.4. vites dışında da hiçbir titreme olmuyor.Yetkili servise götürdüm ancak bir sorun yok dediler daha önce hiç karşılaşmadıklarını söylediler tatmin edici bir açıklamada yapamadılar bu şekilde aracı kullanıyorum.ne yapmalıyım tecrübesi yada önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Aramıza hoşgeldiniz selamlar daha önce arkadaşımın aynı sorunu vardı sekromenç dedikleri parça değişti sorun düzelmişti. Senkromeç, vites kutusunda motor prizdirekt mili üzerindeki dişlileri ile geçecek olan vites dişlileri arasındaki devir sayısını eşitlemek için kullanılır. Vites kolunu hareket ettirdiğimizde hareket veren dişli ile hareket alan dişli arasındaki devir sayısı senkromeçile eşitlendikten sonra vites geçer.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Çok teşekkürler hocam önümüzdeki hafta servisle tekrar görüşüp sonucu bildiririm.

Yetkili servise konuya hakim olarak, sorunun çözümü ile gittiğinizde herşey çok daha kolay oluyor.

Ne kadar kem küm etseler de konuya hakim olduğunuz için "sorun bu ve garanti dahilinde olduğundan çözeceksiniz" dediğinizde üzerinizdeki baskıları daha da azalıyor.

Hele bir de tepenizi attırdılar mı kalayı basıyorsunuz ve bu sefer baskı yön değiştiriyor, tutuşmaya başlıyorlar, hepsi bi tarafa koşuşuyor:) emrinize amade oluyorlar.

Sadece sorunu belirttiğinizde, aracı bırakacaksınız inceleyeceğiz, bilemeyiz, diyor ve hatta bazen de saçmalıyorlar. Aracı almaya gittiğinizde de hiç bir sorun yok, zaten hepsi böyle diyorlar

Son düzenleme:
Biraz sert çıkarsanız şanzımanınızı bile değiştirmeyi teklif edebilirler:) sonuçta haklılığınız ispatlı. Örneği var...

Geri