40 bin TL ye ne alınır ....

Valla yalan söylemim sadece konu başlığını okudum detayları okumaya üşendim :D
Yeni caddy ler süper bence ailecek kullanacaksanız..

volkswagen araba almanı tavsiye ederim.
Golf 5 goal TSI 140 hp seni fazlasıyla memnun eder.

Bir kaç ay sonra o fiyatlara bende dizel araba bakacağım. Şimdiden başladım bakmaya önce 1,6tdi leon düşündüm ama içime sinmedi. Arkadaşın ısrarıyla fiata gittim 1,6multijet 120hp bravo hele birde sport&style yada dynamic plus bide cam tavan varsa harika bir araba. Çok ön yargılıydım fiata karşı ama güzel araba yapmışlar. Yakıt tüketimi ve performansı da çok iyi.

dizelse o fiyata , opel astra h cdti, skoda octavia 1.6 Tdi, peugeot 308 1.6 hdi, golf 1.6 tdi lk tercihlerim olurdu benim herhalde...

volvo ve audi güzel bir tercih olur..özellikle audi..süperrr...bir de ilkbaharda çıkacağı belirtilen 1.6 dizel 130 bg 320 nm tork motora sahip renault fluance...rakamlar kulağa hoş geliyor...

renaultun kağıt üstü değerleri kulağa hoş geliyor ancak dışardan bakınca bişeye benzemiyor araba.. bi orantısızlık var araçta sanki havada duruyor..

öncelikle herkese merhaba forumun eski üyesiyim ama bayadır iş güç takip edemiyorum.Bu aralar araba almaya karar verdim malum ekonomik şatlar:( neyse yeni astraya resmen aşık oldum sıfır için bayiye gittim bindim muhteşem ama sıfır alamıyorum ama 2.el düzgün yeni astra bakıyorum ama bide dizel auris ve corollalar var kararsız kaldım bu 2 araba firması arasında.
aslında 40 bin tl ye kadar çıkabiliyorum bu fiyata ne alınabilir asıl sorum bu ...

yaşın 27 olduğuna göre corolla yı unut, hb araç tercih et astra j harika bişey alabiliyorsanız kaçırmayın, 2. tercihiniz auris olsun

Dostum valla beni dinlemiyeceksin ama
bence AUDI A6 TDI falan bak ikinci el. Doktordan falan
Öbür türlü Toyota veya Opel al Toyotanın servisler muazzam kalitede ve nitelikte bunu da unutma.Dizeli de gayet iyi.Şahsi görüş Alman.Ama astra değil

Ford focus titanyum 1.6 115 bg hatchback dizel düz vites kesinlikle 2. elleri 35.000 tl civarı doluluk olarakta ideal yakıttada iyi derece, siyah yada gümüş kartanesi jantlı olanlar daha hoş duruyor tabi zevk meselesi.

Vw veya skoda suberp in yeni kasasının ikinci elini alabilirsin manyak bir araç.

abi benimde arkadaş 20 gün önce dizel otomatik 1.4 coralla aldı baya güzel bi araç test etme şansım oldu.ama yinede alman almandır :good:

Nigardan vazgecersen görüsürüz Kerem :)
saka bi yana bende Almandan vazgecmem:)

Geri