40 bin TL ye ne alınır ....

Corollo almam ben alman alırım:) skodada alman sayılır artık octavia falanda bak güzel arabalar..

corolla iyide astra gibi keyif vermiyor amcamın arabayı devamlı kullanıyorum astraya bindiğimde ise işte araba diyorum her anlamda :D auris ise tam bir fiyasko toyota forumlarındakiler bile beğenmiyorlar :)[\b]

50.000 e captivalar var aslında alınabilir.

Nigardan vazgecersen görüsürüz Kerem :)
saka bi yana bende Almandan vazgecmem:)

Abi ben nigar dan nasıl vazgeçeyim :) satma fikri girince aklıma bi tuhaf oluyorum :cry:

Geçen tamirciye götürdüm yağını suyunu değiştirdi.Polat abi de yanımdaydı.Bi tur attı geldi adamın yorumu şu "yahu ne biçim araba bu be_?Hiç biyerinden ses gelmiyo..." :kop: bide camların kenarları sürtüyordu onları ve kapı menteşelerini yağladı on numara oldu nigarım :D

Sonra Polat abinin evinin önünde kriko lazım oldu benim arabadan söktük "ne biçim km si oynanmış araba bu be dedi.sözüm ona 300 binde krikosu hiç kullanılmamış dedi" :) keyfim yerine geldi

Son düzenleme:
auris in tiipi hşuma gitmiyor hele el freni çok biçimsiz geliyor ama corolla daha güzel

ama her zaman ki gibi astra j önde gelirr

o paraya istediğin ikinci eli alırsın

Abi ben nigar dan nasıl vazgeçeyim :) satma fikri girince aklıma bi tuhaf oluyorum :cry:

Geçen tamirciye götürdüm yağını suyunu değiştirdi.Polat abi de yanımdaydı.Bi tur attı geldi adamın yorumu şu "yahu ne biçim araba bu be_?Hiç biyerinden ses gelmiyo..." :kop: bide camların kenarları sürtüyordu onları ve kapı menteşelerini yağladı on numara oldu nigarım :D

Sonra Polat abinin evinin önünde kriko lazım oldu benim arabadan söktük "ne biçim km si oynanmış araba bu be dedi.sözüm ona 300 binde krikosu hiç kullanılmamış dedi" :) keyfim yerine geldi

ne güzel, ne güzel, insallah bir 300 bin km daha böyle keyifle kullanirsin:)

40bin liraya kia sorento al derim az daha ekle üstüne.

Ben Qashqai diyorum 2.el. :) :) :)

Vw veya skoda suberp in yeni kasasının ikinci elini alabilirsin manyak bir araç.

:good::good::good:
Kesinlikle super B...Yeni kasaya da gerek yok bir önceki kasanın 1.9 dizelini ve elegance sini alırsanız, her türlü memnun olursunuz. Ancak 2. elde 3-4 ayda satamazsınız....

Geri