41 ky 550 astra cosmo'nun resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan modesit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah kazasız belasız

teşekkür ederim.aracım 32355km dedir.ilk sahibinden aldım.2.sahibiyim.daha lastikler,akü,diskler,balatalar,boya,kısacası heryeri orjinaldir.28010 km aldım.

Çok güzel araban var abi şu easytronikler nasıl memnunmusun vites geçişleri hızlanması vs nasıl birde bayırlarda ve tabiki performans ?

açık ve net çok memnunum.ilk başlarda kullanımı belki normal otomatiğe göre zevksiz gelebilir.çekişi de çok güzel.hızlanması da.2 ay önce istanbula aksaraya babamları almaya gittim terminale.izmit dönüşü 5 kişi+ bagaj full dolu.195 yaptım.nasıl memnun olmayayım. hala gaz payı vardı.daha fazla zorlamak istemedim.özellikle manuelde kullanmasını çok seviyorum.yol tutuşuna da diyecek yok.esp var zaten.seneyede 4 adet lastik alacağım nasip olursa.herkeze de tavsiye ederim.ama elegante yada cosmo olsun ki zevkine varasın.

mertcim,bayırlarda manuel vites seçeneğini kullanıyorum.şanzumanı yormuyorum.otomatikte rampayı çıkarsam şanzumana yük biniyor.araba kendini kasıyor hızın yavaşsa?vites düşürüyor.

Aynen bizde Adapazarı - Düzce arası otobanda 215 yaptık ve babamın söylemine göre daha gaz payı varmış :) 4 kişi bagaj boştu gerçekten güzel bizim bu elegance cosmolar ids ve sport tuşu bitiriyor olayı :)

Araba servisten çıksın xenonları alayım hafta sonuna bende çekicem 3 5 resim ekliyicem buraya :)

arabamı satıp yeni bir araba almayı düşünseydim!opel başı çekerdi.bundan önce fiat tipom vardı.ilk arabamdı.çok temizdi.1999 model 64500 km de aldım.85000km de sattım.parlement mavisi rengi.araba seçerken gerçekten çok nasipli bir insanım.2005 de aldım.2009 martta sattım.heleki opeli nasıl aldığımı anlatsam gülersin.

ekle tabiki.şöyle gıcır gıcır yıka arabanı.ondan sonra resimlerini çek.

şu an işyerindeyim,kapatıyorum mertcim.12 paydos malum eve gideceğim.yarın görüşürüz nasip olursa

Geri