43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

faruk4143 link' Alıntı:
Siz bence donanım tablosuna bir göz gezdirin. Camlar da manuel, kumanda ve merkezi kilit yok, klima yok, cruise kontrol yok, watt bağlantısı da yok değil mi?

- edition'lar ilk cıktıgında gercekten de bu saydıklarınızın bi cogu yoktu. ornegin; yol bilgisayarı yoktu. sonradan eklemisler. on farlarda karartma yoktu. sonradan eklemisler. klima yoktu demedim, iklim kontrollu klıması yok edition'ın bildigim, bu hala boyle sanırım. cc'de yoktu eskiden. watt baglantisi war tum j'lerde ama en onemlisi editionlarda bildigim surus guvenlik sistemlerinden de noksanliklar war.

- ayrıca sonradan yapılan hicbisey orjınalı gıbı olamıyor...

Ynt: 43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

Benim aracımda sport ve alırken editionla gerçekten çok fark olduğu aşikar oluyor.Şimdi ben olsam 0 alırım o ayrıdır ve24bin yapmış adam ne koyduğu belli değil belki sigortasız filan yaptırdı bi yerini vs olur benzinli ama nolursa olsun birşey çıkabilir ancak sizi etkiliyicek sport özellikleri bence şunlar.
arasında şunlar bulunuyor:
En işlevsel olanları:
Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası
Koyulaştırılmış arka camlar
Otomatik Yanan Farlar (tünel algılama özelliği)
Ön sis farları
Yağmur Sensörü
Yokuşta Kalkış Desteği (HSA)
17" hafif alaşım alüminyum jantlar
CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 6 hoparlör
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeler
Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi)i
Koyulaştırılmış ön ve arka farlar
Köpekbalığı yüzgeci anten
LED Gündüz Farları
Park sensörü (arka)
Spor deri direksiyon simidi (düz tabanlı)
Spor koltuk döşemesi
USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme

Bu üstteki özellikler bence önemlidir.Kimine göre tünel algılama işe yaramaz denir ancak ben daha hiç far açmadım otomatik yapıyor hiç sileceğe dokunmadım otomatik yapıyor ki birden birşey gelince direk siliyor hayat bile kurtarır park sensörü deseniz oda öyle ön sis farı önemlidir ışıkta kararan dikiz aynası arkadakinin farını gerçekten çok iyi kesiyor.Usb ise çok arıyorsunuz sonradan baya masraflı.Cd400 dede çeşitli farklar var 300e göre.Yokuş kalkış ise profesyoneller için dert değil ama insan dalgın olabiliyor sürekli trafikte ve kaymaması avatajdır daima.

Ayrıca led gündüz farı karartılmış farlar köpekbalığı anten koltuk döşeme deri direksiyon jantlar flex floor bölme saydam tuşlar bunlarda arabayı bütünleştiriyor.

Sonuç olarak gönül daima 0 der ki ilk tercih odur ama bunlar önemliyse sonradan bunları baya pahalıya yaparsınız.Örnek usb 750tl idi en basiti oda.Seçim tabi sizin donanımlı olsun ama 2.ele razıyım derseniz alın ama kokusu olsun ilk ben biniyim derseniz ayrı:)

Ynt: 43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

onderak link' Alıntı:
- edition'lar ilk cıktıgında gercekten de bu saydıklarınızın bi cogu yoktu. ornegin; yol bilgisayarı yoktu. sonradan eklemisler. on farlarda karartma yoktu. sonradan eklemisler. klima yoktu demedim, iklim kontrollu klıması yok edition'ın bildigim, bu hala boyle sanırım.  cc'de yoktu eskiden. watt baglantisi war tum j'lerde ama en onemlisi editionlarda bildigim surus guvenlik sistemlerinden de noksanliklar war.

- ayrıca sonradan yapılan hicbisey orjınalı gıbı olamıyor...

Güvenliğe dair herşey bütün paketlerde aynı diye biliyorum.

onderak kardeşim sen ilk iş bir makyajlı edition a bin! Detaylı bir şekilde de incele! Daha sonra da şahin mi serçe mi ona karar ver!

Bence de Sport alın edition da arkada oturan icin okuma lambasi bile yok.

Spor koltuk döşemesi farkı var  + Bagajdaki aparat var. bence almışken sport alın hatta biraz daha zorlayın Cosmo alın . uzun zaman binersiniz

yavuzozkan link' Alıntı:
onderak kardeşim sen ilk iş bir makyajlı edition a bin! Detaylı bir şekilde de incele! Daha sonra da şahin mi serçe mi ona karar ver!

- ben size can alıcı bir fark soyleyeyim,

sportun kaportasına baktıgınızda metal gorursunuz, edition'ın kaportasına baktıgınızda plastik gorursunuz.
sadece bu bile kullanılan malzemenin kalite farkını gormeniz icin yeterlidir.
ve aracın dışını kalitesiz malzemeden yapan opel, kimbilir motorun içinde nasıl malzemeler kullanmıştır?
diye sormadan edemiyorum, dışardan geçen editionlara baktığımda. daha hala bariz gördüğüm çok önemli bi fark.
tercih yaparken tek başına yeterli olabilecek bir neden sportu seçmek için.

Watt bağlantısı sport ve cosmoda var artık sadece diye biliyorum. Yılbaşında sportu alırken satış danışmanı artık alt donanıma konmadığını söylemişti. Önceki modellerde olabilir o başka...

bayide edition ve sport yanyana baya bi inceledim sport un koltukları bi araba eder,jant,metal görünümlü  kapı çerçeveleri,(2013 lerde editionlarda waat bağlantılı süspansiyon yok opel in resmi sitesine bakarsanız görürsünüz.)

hb modellerde wat yok ama sedanda var.

Geri